Sprawy forum - Brak możliwości odpisania na prywatne wiadomości
Nordyk - 2013-06-04, 18:25 Temat postu: Brak możliwości odpisania na prywatne wiadomości Witam, jestem zarejestrowany już kilka miesięcy, niestety nie mogę odpisać na wiadomość prywatną, pojawia się tekst "musisz być zarejestrowany minimum 5 dni", hmmm..., proszę o pomoc. Pozdrawiam.
massagewarsaw - 2013-06-04, 20:46 Temat postu: kursy masazu tajskiego blad skryptu. Mozesz probowac wysylac zamiast WP maila (jesli odbiorca daje taka opcje). Jesli nadal problem, to rejestruj sie ponownie.
administrator - 2013-06-04, 21:23 Temat postu: Re: Brak możliwości odpisania na prywatne wiadomości
Nordyk napisał/a: | Witam, jestem zarejestrowany już kilka miesięcy, niestety nie mogę odpisać na wiadomość prywatną, pojawia się tekst "musisz być zarejestrowany minimum 5 dni", hmmm..., proszę o pomoc. Pozdrawiam. |
Został zainstalowany anty spamowy dodatek. Żeby moc wysyłać wiadomości PW:
Aby wysyłac wiadomości musisz napisać 5 postów oraz być zarejestrowanym conajmniej 5 dni. Serdecznie przepraszamy za niedogodności !
massagewarsaw - 2013-06-05, 13:18 Temat postu: kurs masaz tajski calkiem sluszna zasada, uniknie sie spamu od innych uzytkownikow
administrator - 2013-06-05, 14:16 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | calkiem sluszna zasada, uiknie sie spamu od innych uzytkownikow |
Dokładnie.
|
|
|