hej.
Ja polecam gabinet na Miętowej 12 w Poznaniu. Jest naprawdę przyjemnie a masaże rewelacyjne! Polecam relaksacyjne (mają ich kilka do wyboru). Ja najbardziej lubię ciepłymi olejkami:) oprócz tego bardzo fajna masażystka, muzyka i inne dodatki:) Moim zdaniem warto bo za 70 min masażu płaciłem 70zł więc moim zdaniem cena adekwatna:)
Pozdrawiam!
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
O, świetnie, że jest tu taki wątek! Mieszkam w Poznaniu, także wszelkie rekomendacje będą dla mnie bardzo pomocne. Uwielbiam chodzić na masaże, ale od jakiegoś czasu zupełnie nie mam czasu/pieniędzy itd. Wolałabym jednak coś zlokalizowanego w centrum, bo dojazd do Strzeszyna to dla mnie spore utrudnienie.
Na tej stronie znajdziesz wszystkie salony masażu z Poznania urodamemo. pl/szukaj/salony-masazu,12/poznań. Dodatkowo można szybko zarejestrować się na wybrany termin nie wychodząc z domu.
Oczywiście polecam u mnie Mamy tego naprawdę dużo, a masaż relaksacyjny (musze się pochwalić) robie naprawdę dobrze
Ana [Usunięty]
Wysłany: 2014-02-16, 19:54
Ostatnio byłam w gabinecie masażu oljan na piątkowie na osiedlu batorego. Z czystym sumieniem mogę polecić, miła atmosfera i przede wszystkim fachowo wykonany masaż. Mogę porównać z maraga strefa spa i oljan wypada dużo lepiej.
witam , jeżeli jeszcze poszukujecie to ja polecam - domowe zacisze u Pani Klaudii .
Naprawdę wyśmienite masaze szczególnie dla kobiet bo różne urozmaicenia odchudzjaace , kamieniami czekoladowe, itp .
Wykształcona, sympatyczna panie wykonuje na Wildzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13