Wysłany: 2010-11-21, 19:30 II Targi Uroda i Estetyka 2010
Był ktoś??
Ja odwiedziłem i dla kogoś kto otwiera gabinet zarówno masażu jak i kosmetyki pozycja obowiązkowa. Ja dostałem namiary na kursy i nowe kosmetyki w sam raz na mój nowo otwierający się gabinet:D
Głownie panowała kosmetyka, pazurki i makijaż ale dla masażystów kilka stoisk też co nie co oferowały.
Organizowane przez Międzynarodowe Targi Łódzkie – II Targi URODA i ESTETYKA, które odbędą się w hali Expo w Łodzi, 20-21 listopada 2010 będą imprezą kosmetyczno-kosmetologiczną, skierowaną zarówno do profesjonalistów, jak i dla osób zainteresowanych nowościami w kosmetyce. Zakres targów obejmuje m.in. kosmetyki pielęgnacyjne i kolorowe, biokosmetyki, kosmetyki naturalne, kosmeceutyki, kosmetyki do bezpiecznego opalania, kosmetyki do pielęgnacji dłoni, paznokci stóp i włosów oraz aparaturę i wyposażenie salonów kosmetycznych, klinik medycyny estetycznej i ośrodków SPA. Na targach zaprezentowana zostanie także oferta najlepszych salonów kosmetycznych.
Targi przestrzegają spójności tematycznej i prezentują się na nich najlepsi producenci i dystrybutorzy kosmetyków. Organizatorzy przywiązują dużą wagę, aby na nie pojawiały się preparaty bez odpowiednich badań i na imprezie nie ma też kontrowersyjnych żeli i akryli do stylizacji paznokci i solariów. W tegorocznych targach udział weźmie ponad 70 wystawców, którzy zaprezentują produkty około 150 marek.
Profesjonaliści podczas targów URODA I ESTETYKA będą mogli zapoznać się z bogatą ofertą sprzętu najnowszej generacji i akcesoriów do wyposażenia salonów kosmetycznych. W Łodzi pojawią się niemal wszyscy producenci i dystrybutorzy tego sprzętu. Na stoiskach pokazane zastaną także najnowsze linie profesjonalnych kosmetyków przeznaczonych wyłącznie dla salonów.
Osoby indywidualne interesujące się nowościami w kosmetyce będą mogły zapoznać się zarówno z propozycjami uznanych już na rynku firm, jak i ofertą dopiero wkraczających na rynek. Wystawcy zaprezentują wszystko to co niezbędne do utrzymania doskonałej kondycji skóry i wyglądu – kosmetyki naturalne, biokosmetyki zarówno pielęgnacyjne, jak i kolorowe. Osoby ceniące sobie „opalony” kolor skóry poznają ciekawą ofertę bezpiecznych preparatów brązujących – alternatywy dla solariów.
II Targom URODA I ESTETYKA towarzyszyć będzie 2-dniowa konferencja zatytułowana „Kosmetologia dla zdrowia i urody”, jej celem jest odkreślenie nierozerwalnego związku piękna ze zdrowiem. Organizatorem konferencji jest Katedra Kosmetologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.
Kolejnym wydarzeniem towarzyszącym targom będą III Mistrzostwa Makijażu Kreatywnego o nagrodę SZKLANEJ RÓŻY. Temat tegorocznych mistrzostw brzmi „Pejzaż miejski w makijażu i stylizacji”, a ich celem jest wyłonienie i promocja utalentowanych adeptów sztuki makijażu i wizażu. Odbędą się one w niedzielę, 21 listopada.
Targom towarzyszyć będzie konkurs o Statuetkę MTł na najlepszy produkt prezentowany na targach oraz liczne atrakcje dla zwiedzających – prezentacje, pokazy i konkursy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13