Wysłany: 2016-06-18, 14:12 II Festiwal Świadomej pracy z ciałem 9-11.09.2016 Gdańsk
II Festiwal Świadomej pracy z ciałem
9-11.09.2016 Gdańsk
* 3 dni
* 6 sal (2 sale wykładowe i 4 warsztatowe)
* Kilkudziesięciu prowadzących
* Ponad 80 wykładów i warsztatów
Celem festiwalu jest przybliżenie zarówno w teorii jak i w praktyce metod do świadomej pracy z ciałem.
CZYM JEST ŚWIADOMA PRACA Z CIAŁEM?
To różnego rodzaju praktyka, ćwiczenia, medytacje, ruch w którym świadomie wykorzystujemy nasze ciało fizyczne.
Cele są różne, może być to psychoterapia poprzez ciało, ćwiczenia korygujące nasze błędne postawy ciała, pozbywanie się niekorzystnych dla nas nawyków w ruchu i poszerzające zakres ruchu, a także praktyka prozdrowotna czy zabawa i przyjemność.
Tematy poruszane na festiwalu:
- Bioenergetyka
- Łagodna Bio-Energetyka dr Evy Reich
- Masaż Dotyk Motyla dr Evy Reich
- Polarity
- Tre
- Jivaka
- Technika Alexandra
- Technika Feldenkraisa
- Analiza Ruchu Labana
- Terapia Tańcem i Ruchem
- Choreoterapia
- Biodanza
- Gimnastyka Słowiańska Kobiet
- Gimnastyka Seksualna
- Duchowość ciała
- Przyjemność ciała
- Anatomia Świadomości
- Access Consciousness
- Kontakt Improwizacja
- Refleksologia
- Relaksacja
- Masaże
- Rolfing
- Hula
- Ma-Uri
- Qi Gong
- Pilates
- AcroYoga
- Joga
- Joga Śmiechu
i inne
DLA KOGO?
Dla każdego kto chcę się rozwijać i pracować ze swoim ciałem oraz dla terapeutów, pedagogów, masazystów, fizjoterapeutów, tancerzy,...
TERMIN I MIEJSCE:
Gdańsk
9-11.09.2016 Gdańsk
Więcej szczegółów, lista prowadzących oraz program WKRÓTCE! Uruchomienie zapisów w lipcu.
www.swiadomosc-ciala.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10