Co sądzicie o produktach do masażu ze strony matymasujacenet? Bo znajoma mi polecała fotele, podobno są świetne na bóle kręgosłupa i ogólnie relaksują.
Cóz ja mogę polecić matę do masażu medivon, ponieważ świetnie sprawdza się w każdych warunkach. Fotela nie weźmiesz do samochodu, a matę Ja np jadę do pracy i robię robię masaż, czasem nawet w pracy. Mate można zabrać wszędzie. W ogóle medivon to solidna firma, a masażery to nie takie byle co z supermarketu, a sprzęt w pełni profesjonalny. Używam od roku i nie mam zastrzeżeń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13