Wysłany: 2014-02-11, 17:28 Pytanie o kierunek fizjoterapia niestacjonarne
Witam. Jestem masażystą po dwuletniej szkole medycznej, którą skończyłem zaraz po liceum. Obecnie pracuje na tym stanowisku w zakładzie opiekuńczo-leczniczym i dodatkowo prowadzę swoją działalność. Jestem na etapie poszukiwań dobrej uczelni z fizjoterapią, póki co tylko I stopnia. Jest tylko jeden szczegół. W grę wchodzi tylko kierunek niestacjonarny. Czy możecie coś mi polecić? Oczywiście zależy mi na uczelniach państwowych lub prywatnych ale wyspecjalizowanych w tematyce zdrowia. Jestem z Torunia. O medycznej w Bydgoszczy wiem, choć z paru powodów nie przemawia ona do mnie.
Bardzo proszę Was o pomoc i każdy fajny pomysł. Jeśli chodzi o lokalizacje to jest ona względnie dowolna, choć im bliżej tym oczywiście lepiej, więc Śląsk tak od razu to nie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13