Sklepy ze sprzętem do masażu
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Sklepy ze sprzętem do masażu
Witam,
nie wiecie może czy na terenie Katowic jest jakiś sklep w którym mógłbym kupić łóżka składane do masażu ?
Pozdrawiam
nie wiecie może czy na terenie Katowic jest jakiś sklep w którym mógłbym kupić łóżka składane do masażu ?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2012-10-04, 19:37 przez forever, łącznie zmieniany 1 raz.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Chyba nic innego nie pozostaje ci jak aukcje internetowe. http://sklep.e-masaz.pl
Ostatnio zmieniony 2012-11-24, 23:06 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Przed chwilą szukałem w nowej książce telefonicznej i znalazłem coś takiego jak Górnośląskie Centrum Handlowe Sprzętu Medycznego, w sumie niedaleko mnie, niestety na stronie nie da się sprawdzić jaki sprzęt posiadają, ale widziałem że mają w swoim asortymencie produkty firmy Habys, więc może łóżka też będą mieli. Dziwne że tak ciężko kupić łóżko do masażu (nie licząc internetu) żadne sklepy medyczne w mojej okolicy nie posiadają łózek.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
to adam p zapodal habysa, a admin tylko uzupelnil info. Oczywiscie, ze jest wiele firm w polsce, a za ulamek ich ceny mozna stoly z tajwanu i chin na allegro.
kazdy mowi z wlasnego, ograniczonego doswiadczenia - tylko przedawca wszystkich tych stolow moze je porownac
kazdy mowi z wlasnego, ograniczonego doswiadczenia - tylko przedawca wszystkich tych stolow moze je porownac
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
jestes z zielonej, i jesli nie znasz - to nie ma.
bierz na allegro, do wyboru do koloru. Mozna odsylac
bierz na allegro, do wyboru do koloru. Mozna odsylac
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Zapraszam do sklepu który oferuje sprzęt dla masażystów. stoły, krzesła, kosmetyki itp.Cyna13 pisze:Witam,
nie wiecie może czy na terenie Zielonej Góry jest jakiś sklep w którym mogłabym kupić łóżko składane z wyposażeniem do masażu ?
Pozdrawiam
Link: Sklep.e-Masaz.pl