Ktoś ma już arkusz egzaminu teoretycznego czerwiec 2012 ?
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Ktoś ma już arkusz egzaminu teoretycznego czerwiec 2012 ?
Jak wam poszło ?
Moim zdaniem egzamin był łatwiejszy w tym roku niż w ubiegłym, dużo klasyka ale zobaczymy jak sprawdzę odpowiedzi:)
Ostatnio zmieniony 2012-06-21, 20:41 przez max500, łącznie zmieniany 1 raz.
-
JustynaZuzanna
-
sylwus555-91
z 1 czesci mam 34 tak mysle te odpowiedzi co napewno sa dobre a ekonomika to tragedia....ale liczylam i z 2 czesci to te 6 pkt powinno byc, wiesz mam ten egzemplarz przy sobie ale nie dziala mi chyba skaner to nie wysle... co typujecie na projekcie moim zdaniem moga dac w koncu segmentarny bo 2 lata temu bylo duzo pytan z klasyka i sali w tamtym roku klasyczny a teraz no albo limfatyczny zobaczymy ostro sie zabieram za nauke..
-
JustynaZuzanna
Max ty sobie wyobraź że ja się tak skołowałam że zaczełam się mierzyć
:D a że siedziałam w 1 ławce przed komisią to kobitki jak to zobaczyły to pier..... śmiechem...
ja się nawet skołowałam z tym pytaniem odnośnie wysokości stołu do masażu, nie wiem jak ja to czytałam że w odpowiedzi C widziałam na końcu zdania masażysta a nie jak było pacjent. Dopiero po chwili się skapłam
ja się nawet skołowałam z tym pytaniem odnośnie wysokości stołu do masażu, nie wiem jak ja to czytałam że w odpowiedzi C widziałam na końcu zdania masażysta a nie jak było pacjent. Dopiero po chwili się skapłam
jak możecie to wstawcie gdzieś ten egzamin i dajcie link albo wyślijcie na poczte: tiudsn@wp.pl
[ Dodano: 2012-06-18, 17:10 ]
jak możecie to wstawcie gdzieś ten egzamin i dajcie link albo wyślijcie na poczte: tiudsn@wp.pl
z góry dzięki
[ Dodano: 2012-06-18, 17:11 ]
na 100% zimny okład i nogi do góry
a co zaznaczyliście w pytaniu o neuropatię i neuropraksję?
[ Dodano: 2012-06-18, 17:10 ]
z góry dzięki
[ Dodano: 2012-06-18, 17:11 ]
na 100% zimny okład i nogi do góry
-
JustynaZuzanna
wiesz co ja jestem po szkoleniu z pierwszej pomocy i co prawda odpowiedź z okładem również była by, ale przede wszystkim nogi w górę i zapewnić dostępn świeżego powietrza.
Ale pamiętam jak zdawałam z kosmetyki, to też jakieś pytanko z pierwszej pomocy umoczyłam chociaż tak naprawdę dobrą odpowiedź dałam.... Ale co autor miał na myśli to już inna sprawa
u nas większość też zaznaczyła Neuropatię
Ale pamiętam jak zdawałam z kosmetyki, to też jakieś pytanko z pierwszej pomocy umoczyłam chociaż tak naprawdę dobrą odpowiedź dałam.... Ale co autor miał na myśli to już inna sprawa
u nas większość też zaznaczyła Neuropatię
-
JustynaZuzanna