Masaże - wizyty domowe nie mając technika masażu
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
Piotr1991W
Masaże - wizyty domowe nie mając technika masażu
Mam takie pytanie.
Jestem już na drugim i ostatnim roku nauki w zawodzie technik masażysta (w czerwcu egzamin zawodowy). Tydzień temu przysłali mi stół do masażu i powoli zaczynam polecać swoje usługi.
I tu nasuwa mi sie pytanie (tak dla swojej informacji): Czy moge wykonywać zabiegi u ludzi (np w czyichś domach) jak jeszcze nie mam uprawnień a niedługo kończe szkołę, a już miałem odbyte praktyki zawodowe? Ponadto odbywam jeszcze zajęcia praktyczne w szpitalu na rehabilitacji.
Proszę o udzielenie odpowiedzi
Jestem już na drugim i ostatnim roku nauki w zawodzie technik masażysta (w czerwcu egzamin zawodowy). Tydzień temu przysłali mi stół do masażu i powoli zaczynam polecać swoje usługi.
I tu nasuwa mi sie pytanie (tak dla swojej informacji): Czy moge wykonywać zabiegi u ludzi (np w czyichś domach) jak jeszcze nie mam uprawnień a niedługo kończe szkołę, a już miałem odbyte praktyki zawodowe? Ponadto odbywam jeszcze zajęcia praktyczne w szpitalu na rehabilitacji.
Proszę o udzielenie odpowiedzi
Ostatnio zmieniony 2013-03-18, 15:09 przez Piotr1991W, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
formalnie nie, ale jesli czujesz sie na silach, to zaczynaj sie powoli reklamowac. Jesli trzeba, to uzupelnij info, ze wkrotce dyplom.
niektorzy juz po pierwszym roku robia w czasie wakacji.
bylo kilka watkow, ale nie w dziale o egzaminach
niektorzy juz po pierwszym roku robia w czasie wakacji.
bylo kilka watkow, ale nie w dziale o egzaminach
-
Piotr1991W
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
po rodzinie i krewnych to powinienes od poczatku szkoly. Z reguly nie wypada im liczyc, ale chodzi o doswiadczenie i szczere komentarze, ktore od nich dostajesz. Zacznij przygotowywac strone internetowa, udzielac sie na forach regionalnych w watkach o zdrowiu/masazu, pisz o masazu na facebooku