Praktyki, staże dla masażystów/fizjoterapeutów
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
melania1987
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
Olsztyn
Fizjoterapeutów, masażystów przyjmiemy na praktyki lub wolontariat do Gabinetu Rehabilitacji. tel. (89) 6770397 lub 507754924
Fizjoterapeutów, masażystów przyjmiemy na praktyki lub wolontariat do Gabinetu Rehabilitacji. tel. (89) 6770397 lub 507754924
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
staz po skonczeniu technika, wiec napisz, kiedy konczyszCyna13 pisze: Poszukuję stażu w zawodzie Technik ..., a w między czasie robię technika masaży
-
masazystamaciej
Witam, ukończyłem kurs masażu klasycznego, relaksacyjnego, leczniczego I i II stopnia oraz kondycyjnego sportowego. Cały czas ćwiczę na znajomych i rodzinie, czasem masuję znajomych znajomych za odpłatą, posiadam własne łóżko do masażu, chciałbym gdzieś się doszkolić, douczyć i załapać praktyki aby zacząć poważną pracę w tym kierunku. Od października wybieram się na studia w kierunku rehabilitacji więc traktuję to wszystko dosyć poważnie i proszę o pomoc i poważne oferty stażu, praktyk czy pracy na pół etatu.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
pomoze, jesli napiszesz, gdzie jestes.
jest cos 700 miast, jesli zawezisz do wojewodztwa/miasta, to, paradoksalnie, zwiekszysz swoje szanse. Potencjalny pracodawca nawet nie skontaktuje sie z toba, bo szanse sciagniecia kogos z drugiego kranca kraju jest niewielkie
jest cos 700 miast, jesli zawezisz do wojewodztwa/miasta, to, paradoksalnie, zwiekszysz swoje szanse. Potencjalny pracodawca nawet nie skontaktuje sie z toba, bo szanse sciagniecia kogos z drugiego kranca kraju jest niewielkie
-
AnnaWierzbicka
Witam,
ukończyłam I i II stopień masażu (w tym: masaż klasyczny - rozszerzony, relaksacyjny, odchudzający, izometryczny, kontralateralny, sportowy, manualny drenaż limfatyczny, segmentarny). Potrafię wykonywać wszystkie powyższe techniki, ćwiczę codziennie na rodzinie i znajomych.
Poszukuję pracy/stażu/praktyk/wolontariatu, abym mogła zdobyć udokumentowane doświadczenie.
Jestem dyspozycyjna już od zaraz.
Mieszkam w bliskiej okolicy Warszawy.
Posiadam samochód.
ukończyłam I i II stopień masażu (w tym: masaż klasyczny - rozszerzony, relaksacyjny, odchudzający, izometryczny, kontralateralny, sportowy, manualny drenaż limfatyczny, segmentarny). Potrafię wykonywać wszystkie powyższe techniki, ćwiczę codziennie na rodzinie i znajomych.
Poszukuję pracy/stażu/praktyk/wolontariatu, abym mogła zdobyć udokumentowane doświadczenie.
Jestem dyspozycyjna już od zaraz.
Mieszkam w bliskiej okolicy Warszawy.
Posiadam samochód.
-
natalia.wodka
Witam nazywam się Arnold Tews i szukam praktyk, pracy, stażu itp we Wrocławiu lub Świdnicy. Chętnie zdobędę jakieś doświadczenie. Ćwiczę tylko na rodzinie i znajomych. Ukończyłem kurs masażu klasycznego I i II stopnia oraz masażu czekoladą.
Proszę o kontakt.
PS. Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności - stopnień lekki.
Proszę o kontakt.
PS. Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności - stopnień lekki.
Ostatnio zmieniony 2013-08-21, 15:04 przez geralt22, łącznie zmieniany 2 razy.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
arnold, proboj w spa u tolpy