Centrum Rehabilitacyjne - gdzie najlepsze ?

Dział poświęcony informacja na temat ośrodków rehabilitacyjnych w Polsce oraz Europie.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

ODPOWIEDZ
Piotr Marszałek

Centrum Rehabilitacyjne - gdzie najlepsze ?

Post autor: Piotr Marszałek »

Hej, Chciałbym wyciągnąć od Was informację dotyczącą jakiegoś dobrego centrum rehabilitacyjnego w Warszawie :). Może wiecie coś na ten temat. NFZ nic nie umie pomóc a nawet mogę stwierdzić że utrudnia :P Szukałem w necie i znalazłem na forach że ludzie dobrze się wypowidają na temat nowego centrum z Jerozolimskich. Był ktoś, wie coś ?. Proszę o jakieś info :)
Ostatnio zmieniony 2015-04-13, 21:03 przez Piotr Marszałek, łącznie zmieniany 1 raz.
Adamex

Post autor: Adamex »

Cześć, Ja byłem w Rehmedis i jest to bardzo schludne miejsce z profesjonalnym personelem który zrobi z kaleki supermana ;). Fajne jest to że mają z pacjentem stały kontakt i nie dają odpuszczać tylko cisną co daję pozytywne efekty w krótkim czasie :)
Mikołaj

CNR-MED

Post autor: Mikołaj »

Polecam Centrum Nowoczesnej Rehabilitacji (Kędzierzyn-Koźle). Wszystko tam zasługuje na medal. Pracownicy, ich doświadczenie, porady, sprzęty.
aleks_ik

Post autor: aleks_ik »

Byłem w Kędzierzynie w tym centrum - również polecam. Świetna obsługa i profesjonalizm.
dorotasja

Post autor: dorotasja »

A w Katowicach? Możecie coś polecic?
Jimmystodo

Health has always been part of our daily lives.

Post autor: Jimmystodo »

Health information is more accessible than ever before.Access and understanding are not the same.Depth is reduced to maintain convenience.Critical details are easily lost.People can find it difficult to understand physical responses.Most people are actively seeking understanding.Responses are inherently individualized.Consistency reveals meaningful insight.Because of this, careful observation becomes essential.Medical conversation allows nuance to remain intact.Extended discussion allows ideas to unfold naturally.Listening becomes an active process.Insight develops without urgency.This approach supports informed and responsible perspectives.For anyone ready to explore health responsibly.To continue this exploration, learn more about [URL=https://pca.st/px199jg6]silagra dosage guide[/URL].
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ośrodki rehabilitacyjne”