Otarcia skaju w stole do masażu

Informacje dotyczące sprzętów do masażu. Stoły do masażu. Fotele masujące. Masażery itp.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

sebeq

Otarcia skaju w stole do masażu

Post autor: sebeq »

Z przerażeniem dziś zauważyłem, że utworzyły mi się na stole malutkie otarcia skaju, chodzi o miejsca przy gumowych bolcach które niby mają temu przeciwdziałać (konkretnie przy szwach obok tych bolców).

Wydaje mi się, że podczas składnia stołu skaj trze o np dywan i się ściera.

Czy u was też tak się dzieje? Jak temu zapobiegacie? Bo ja noszę ze sobą stół w pokrowcu a jednak otarcia się pojawiły pewnie przy składaniu. Jeszcze trochę i będę miał gołe boki a skłądanie bez podparcia o podłogę jest trudne.

Stół allano one habysa.
Ostatnio zmieniony 2014-06-02, 19:04 przez sebeq, łącznie zmieniany 1 raz.
zbyszek

Post autor: zbyszek »

I do tegoż habysa skieruj swoje pytanie. Oni na ogół reagują szybko (wiem z doświadczenia)
Justyna Habys
Kontakt:

Post autor: Justyna Habys »

Witajcie serdecznie, warto skontaktować się z nami bezpośrednio, wtedy ustalimy kiedy był ten stół zakupiony i dlaczego tak się dzieje.
można do nas przesłać maila z danymi i np. ze zdjęciami tych przetarć.
U nas już od 15 lat istnieje serwis i dział reklamacji , zawsze jeśli cokolwiek Państwa niepokoi warto to wyjaśnić i porozmawiać z nami.
nr do mnie (dział handlowy)Justyna 724 999 066 i nr do kolegi z działu serwisu i reklamacji Piotr 663 144 066 Pamiętajcie, że zawsze staramy się Wam pomóc jeśli cokolwiek się dzieje. Pozdrawiam Justyna z Habys
natalia.masnik
Kontakt:

Post autor: natalia.masnik »

polecam torbę ochronną najlepiej na kółkach :)
remiii

Post autor: remiii »

No niestety ale tego nie da sie uniknac. Polecam
folię ochronną
ręczniki
no i warto jest już na począktu kupic porządny stól do masazu. Stoly stołom nierówne oraz są wykonane z wielu materiałów......

Wiadomo, ze najtańszy będzie się przecierał
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt oraz akcesoria do masażu”