Hurtownie kosmetyczne

Dział poświęcony jest informacją na temat zabiegów i kosmetyków w Spa

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

rose

Hurtownie kosmetyczne

Post autor: rose »

Zwracam się z pytaniem do kosmetyczek :) Potrzebuje jakiejś dobrej hurtowni kosmetycznej, w której można się zaopatrzyć właściwie we wszystko począwszy od kosmetyków po sprzęty do zabiegów. W sieci można znaleźć mnóstwo propozycji ale nie chcę kupować w ciemno. Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi i opinie.
Ostatnio zmieniony 2015-03-31, 21:11 przez rose, łącznie zmieniany 1 raz.
gabriela

Post autor: gabriela »

Podpinam się pod temat. Zaopatruję się w kosmetyki w pobliskiej hurtowni ale rosnące ceny ostatnio skutecznie mnie odstraszają. Muszę zainwestować w nowy fotel kosmetyczny i być może łóżko więc przydałby mi się namiary na dobre i w miarę tanie hurtownie ;)
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

Post autor: massagewarsaw »

szukalbym w allegro uzywanych.

jest wiele gabinetow, ktore sie zamykaja z powodu kryzysu
rose

Post autor: rose »

Od siebie mogę jeszcze polecić hurtownię PCZK. Kupuję u nich już od dłuższego czasu. Mają w swojej ofercie zarówno meble jak i sprzęty kosmetyczne czy kosmetyki. Ostatnio kupiłam u nich łóżko do masażu i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

Post autor: massagewarsaw »

rose pisze:Od siebie mogę jeszcze polecić hurtownię PCZK. Kupuję u nich już od dłuższego czasu. Mają w swojej ofercie zarówno meble jak i sprzęty kosmetyczne czy kosmetyki. Ostatnio kupiłam u nich łóżko do masażu i jestem bardzo zadowolona.
Zadalas pytanie i sobie sama odpowiedzialas, czyli czas na bezplatna reklame
mpire24

Post autor: mpire24 »

Niezależnie od tego, czy szukasz hurtowni wyspecjalizowanej w sprzedaży preparatów wykorzystywanych w kosmetyce, czy też urządzeń, skontaktuj się z firmą maxmedik.pl/442-szkolenia która posiada i jedno i drugie (do tego, przeprowadza szkolenia z zakresu medycyny estetycznej i kosmetologii).
Ostatnio zmieniony 2019-06-10, 07:58 przez mpire24, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bonka

Post autor: bonka »

Oj powiem Wam, ze ceny w tych wszystkich hurtowniach potrafią być takie same jak w sklepach kosmetycznych, w sieci, które na kosmetyki miewaja o wiele lepsze promocje niż hurtownie. Sama poluje na kosmetyki głównie przez internet.

Zerknijcie sobie do Darmarsklep https://darmarsklep.pl , niedrogi sklep internetowy, w którym w dobrej cenie można kupic sobie firmowe kosmetyki. Nie wiem szczerze powiedziawszy jak zarabiają na takich promocjach ale promocje to mają zacne. Do masażu polecam szczególnie olejki od Weledy:
Obrazek
betsa

Post autor: betsa »

Ja mogę jeszcze polecić ladiosa.pl/ - mają szeroki wybór i naprawdę niskie ceny :) Na pewno znajdziecie tam coś dla siebie.
Ostatnio zmieniony 2019-08-05, 08:32 przez betsa, łącznie zmieniany 1 raz.
no_name

Post autor: no_name »

Jeśli interesujecie się kosmetykami, to na pewno przyda Wam się toaletka, ale też inne tego rodzaju meble. ;)
Ostatnio zmieniony 2021-03-15, 09:19 przez no_name, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zabiegi kosmetyczne”