Warszawa masaż gdzie?

Ogólne informacje związane z masażem. W tym dziale specjaliści odpowiedzą na każde pytanie dotyczące masaży.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

papapa

Warszawa masaż gdzie?

Post autor: papapa »

Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masaz :) Czy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 2013-07-02, 11:56 przez papapa, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Re: warszawa masaz gdzie???

Post autor: administrator »

papapa pisze:Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masaz :) Czy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi.
http://gabinety.e-masaz.pl
http://e-masaz.pl/masazysci.html
papapa

Re: warszawa masaz gdzie???

Post autor: papapa »

e-Masaz.pl pisze:
papapa pisze:Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masaz :) Czy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi.
http://gabinety.e-masaz.pl
http://e-masaz.pl/masazysci.html

Szukam konkretnego masazysty, sprawdzonego wiec prosze o podanie nazwiska. z gory dziekuje
malina

Post autor: malina »

Gorąco polecam masaże klasyczne w Magnus Animus. Obsługa miła, towarzyska, człowiek naprawdę może się tam zrelaksować- fachowcy z górnej półki :> Ostatnio namówiłam przyjaciółkę na masażyk, była zachwycona :) Już mnie namawia na kolejną wizytę :)
Awatar użytkownika
salontajskisen
Kontakt:

Post autor: salontajskisen »

Pragniemy zaoferować Państwu leczniczy masaż tajski, który wykonują masażystki pochodzące z Azji. Dla nas najważniejsze jest samopoczucie klienta, dlatego stawiamy na: czystość, higienę i komfort. Dzięki temu możesz osiągnąć pełen relaks ciała i pogodę ducha. W odzyskaniu sił witalnych pomoże Ci relaksacyjna i nastrojowa muzyka, świece oraz unoszący się w powietrzu zapach tajskich kadzidełek. Chcemy abyś poczuł w naszym salonie tajskie klimaty. Nasz miły personel pomoże Ci wybrać odpowiedni dla Ciebie typ masażu. Po masażu poczęstujemy Cię prawdziwą tajską herbatą.

Salon Masażu Tajski Sen oferuje:

- klasyczny masaż tajski

- masaż z olejkami aromatycznymi

- masaż tajski stemplami ziołowymi

- tajski masaż głowy, ramion, pleców

- masaż tajski stóp i nóg

- masaż tajski dla kobiet po okresie ciąży

- masaż tajski wyszczuplający

- masaż tajski sportowy

Wszystkie masaże wykonywane są przez wykwalifikowane, azjatyckie masażystki.
onek6

Post autor: onek6 »

Masaż to świetny pomysł na prezent. Zamów koleżance masaż w Vitamasaż. Masażysta dojeżdża do domu- to będzie świetna niespodzianka dla koleżanki. Masaż relaksacyjny na pewno sprawi jej przyjemność.
Gosia77

Post autor: Gosia77 »

Kochane,

razem z moją przyjaciółką chodzimy na masaż do SAMUI SPA w Warszawie. Masuje nas zawsze pani Balijka, która ma ręce stworzone do masażu! Bardzo przyjemna obsługa. Masażysta umie doradzić, jaki masaż jest odpowiedni dla nas. Naprawdę szczerze wam polecam!
martuska4

masaż

Post autor: martuska4 »

Ja chodzę regularnie do Świata Masażu na kabatach. Mam bardzo stresującą pracę, więc ciągle mam spięte plecy i łydki i dzięki masażom mogę normalnie funkcjonować, już po jednym masażu czułam jakby mi ktoś ciężar z pleców zdjął.
Szczerze polecam.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

Re: masaż

Post autor: massagewarsaw »

martuska4 pisze:Ja chodzę regularnie do Świata Masażu na kabatach. Mam bardzo stresującą pracę, więc ciągle mam spięte plecy i łydki i dzięki masażom mogę normalnie funkcjonować, już po jednym masażu czułam jakby mi ktoś ciężar z pleców zdjął.
Szczerze polecam.
Przeciez 3 lata temu napisalas, ze jestes masazystka.

Po co odstawiac szopke, jesli mozna sie promowac bez kryptoreklamy?
alusiek

Post autor: alusiek »

Ja chodziłam na masaże do salonu Massaya na Sobieskiego i nigdy nie wyszłam jakoś niezadowolona. Zawsze wszystko super. Masaże rozluźniają mięśnie, pomagają na kręgosłup. Zawsze czułam się o niebo lepiej.
Dagmara22

Post autor: Dagmara22 »

Taki masaż to rzeczywiście świetny prezent na urodziny. Ja często wykupuję takie usługi kosmetyczne swoim przyjaciółkom lub siostrze. Zarówno masaże, jak i makijaże czy inne zabiegi pielęgnacyjne. Ostatnio odkryłam świetne miejsce w Warszawie – nazywa się Drimed Beauty i w ofercie mają super masaże odprężające. Moja siostra była zachwycona ich masażem masłem shea. :)
tymcik

Post autor: tymcik »

osobiście wolałbym dać w prezencie voucher na masaż niż jakieś oklepane perfumy czy też biżuterie. Zaryzykowałem, kupiłem, obdarowana mega zadowolona :)

p.s
polecam masaż tajski :)
JagodaWu

Post autor: JagodaWu »

Ja polecam salon masażu na Ursynowie - Biosphere. Wykupuje tam od czasu do czasu różne masaże na urodziny i wśród moich koleżanek najbardziej cieszą się masaże relaksacyjne na ciało oraz tajski stóp. Wychodzą po nich mega odprężone i zadowolone.
Untvor

Post autor: Untvor »

Masaż to bardzo przydatna rzecz!
Aughnal

Post autor: Aughnal »

Dobra rehabilitacja i masaże lecznicze są w klinice MEDIKAR HOME CARE. Mój mąż miał u nich rehabilitacje z dojazdem do domu. Jeśli więc szukacie dobrego masażu i rehabilitacji w Warszawie to polecam właśnie ich
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż informacje ogólne”