Warszawa masaż gdzie?
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Warszawa masaż gdzie?
Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masaz
Czy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 2013-07-02, 11:56 przez papapa, łącznie zmieniany 2 razy.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: warszawa masaz gdzie???
http://gabinety.e-masaz.plpapapa pisze:Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masazCzy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi.
http://e-masaz.pl/masazysci.html
Re: warszawa masaz gdzie???
e-Masaz.pl pisze:http://gabinety.e-masaz.plpapapa pisze:Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masazCzy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi.
http://e-masaz.pl/masazysci.html
Szukam konkretnego masazysty, sprawdzonego wiec prosze o podanie nazwiska. z gory dziekuje
- salontajskisen
- Kontakt:
Pragniemy zaoferować Państwu leczniczy masaż tajski, który wykonują masażystki pochodzące z Azji. Dla nas najważniejsze jest samopoczucie klienta, dlatego stawiamy na: czystość, higienę i komfort. Dzięki temu możesz osiągnąć pełen relaks ciała i pogodę ducha. W odzyskaniu sił witalnych pomoże Ci relaksacyjna i nastrojowa muzyka, świece oraz unoszący się w powietrzu zapach tajskich kadzidełek. Chcemy abyś poczuł w naszym salonie tajskie klimaty. Nasz miły personel pomoże Ci wybrać odpowiedni dla Ciebie typ masażu. Po masażu poczęstujemy Cię prawdziwą tajską herbatą.
Salon Masażu Tajski Sen oferuje:
- klasyczny masaż tajski
- masaż z olejkami aromatycznymi
- masaż tajski stemplami ziołowymi
- tajski masaż głowy, ramion, pleców
- masaż tajski stóp i nóg
- masaż tajski dla kobiet po okresie ciąży
- masaż tajski wyszczuplający
- masaż tajski sportowy
Wszystkie masaże wykonywane są przez wykwalifikowane, azjatyckie masażystki.
Salon Masażu Tajski Sen oferuje:
- klasyczny masaż tajski
- masaż z olejkami aromatycznymi
- masaż tajski stemplami ziołowymi
- tajski masaż głowy, ramion, pleców
- masaż tajski stóp i nóg
- masaż tajski dla kobiet po okresie ciąży
- masaż tajski wyszczuplający
- masaż tajski sportowy
Wszystkie masaże wykonywane są przez wykwalifikowane, azjatyckie masażystki.
masaż
Ja chodzę regularnie do Świata Masażu na kabatach. Mam bardzo stresującą pracę, więc ciągle mam spięte plecy i łydki i dzięki masażom mogę normalnie funkcjonować, już po jednym masażu czułam jakby mi ktoś ciężar z pleców zdjął.
Szczerze polecam.
Szczerze polecam.
- massagewarsaw
- Kontakt:
Re: masaż
Przeciez 3 lata temu napisalas, ze jestes masazystka.martuska4 pisze:Ja chodzę regularnie do Świata Masażu na kabatach. Mam bardzo stresującą pracę, więc ciągle mam spięte plecy i łydki i dzięki masażom mogę normalnie funkcjonować, już po jednym masażu czułam jakby mi ktoś ciężar z pleców zdjął.
Szczerze polecam.
Po co odstawiac szopke, jesli mozna sie promowac bez kryptoreklamy?
Taki masaż to rzeczywiście świetny prezent na urodziny. Ja często wykupuję takie usługi kosmetyczne swoim przyjaciółkom lub siostrze. Zarówno masaże, jak i makijaże czy inne zabiegi pielęgnacyjne. Ostatnio odkryłam świetne miejsce w Warszawie – nazywa się Drimed Beauty i w ofercie mają super masaże odprężające. Moja siostra była zachwycona ich masażem masłem shea.