Miło ze nie tylko przez googlefinezja12 pisze:Przyjaciółka mi powiedziała o forum
Jak tutaj trafiliście ?
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witam 
Jak tutaj trafiłam? Otóż przyszedł czas na podjęcie decyzji dotyczącej zawodu.. olałam studia ze względu na to, że moje zainteresowania nie dałyby mi żadnej przyszłości po kierunku, który chciałam zrealizować.
Masażem zainteresowałam się po dogłębnych przemyśleniach. Bardzo lubię pomagać ludziom, kiedyś planowałam studiować fizjoterapię... ale jak człowiek jest młody, to potrafi zmieniać decyzje sto razy na dzień.
Zarejestrowałam się, aby dowiedzieć się nieco o szkołach policealnych na kierunku technika masażysty..
Mam nadzieję, że moja obecność na forum nie skończy się tylko na tym.
Pozdrawiam, Karolina
Jak tutaj trafiłam? Otóż przyszedł czas na podjęcie decyzji dotyczącej zawodu.. olałam studia ze względu na to, że moje zainteresowania nie dałyby mi żadnej przyszłości po kierunku, który chciałam zrealizować.
Masażem zainteresowałam się po dogłębnych przemyśleniach. Bardzo lubię pomagać ludziom, kiedyś planowałam studiować fizjoterapię... ale jak człowiek jest młody, to potrafi zmieniać decyzje sto razy na dzień.
Zarejestrowałam się, aby dowiedzieć się nieco o szkołach policealnych na kierunku technika masażysty..
Mam nadzieję, że moja obecność na forum nie skończy się tylko na tym.
Pozdrawiam, Karolina
- massagewarsaw
- Kontakt:
to jest roztrojnienie czy rozstroj?aniaw pisze:Trafiłam do Was przez wyszukiwarkę i fba także przez polecenie znajomych
Ostatnio zmieniony 2015-07-30, 14:52 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
-
narbhflaith
- massagewarsaw
- Kontakt:
Jak tutaj trafiliście?
Trafiłam tu przez wyszukiwarkę Google 
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: