Zaczynam przygodę z masażem

Ogólne informacje związane z masażem. W tym dziale specjaliści odpowiedzą na każde pytanie dotyczące masaży.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Areksis

Zaczynam przygodę z masażem

Post autor: Areksis »

Witam, Jestem studentem 3 roku fizjoterapii. Ukończyłem własnie kurs masażu I i II stopnia jako wzorowy kursant. Wiadomo jak każdy student szukam sposobu aby dorobić na życie :) Postanowiłem sie zająć masażem z dojazdem do klienta. Mam już cały sprzęt i czekam aby zacząć. Zamierzam się zareklamować na facebooku OLX anonse i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy choć zdaje sobie sprawę że najlepszą reklamą są zadowoleni pacjenci. Co mozecie mi doradzić? Proszę o jakieś złote rady w rozpoczęciu tego przedsięwzięcia oraz sposobów żeby ludzi o mnie usłyszeli.
Ostatnio zmieniony 2015-09-03, 10:23 przez Areksis, łącznie zmieniany 1 raz.
malgosiek

Post autor: malgosiek »

Moze sprobuj stworzyc jakies ulotki ktore sam rozdasz albo kogos do tego zatrudnisz? Fajnie by było gdybyś napisał jakis anons w gazecie bo tam najczesciej zagladaja starsze osoby ktore chyba najbardziej potrzebują w dzisiejszych czasach masazu :) Powodzonka!
Awatar użytkownika
uniformix
Kontakt:

Post autor: uniformix »

Najlepiej zareklamować się w sieci, gdyż jest to chyba obecnie najlepsze źródło informacji, z których korzysta wiele osób. Gazeta również jest dobrym pomysłem - tutaj głównie osoby starsze. Nie zapomnij również o odpowiednim stroju jadąc do klienta, aby wyglądało profesjonalnie, dzięki czemu będzie mógł Cię polecić innym.
namdu

Post autor: namdu »

"spam"

Absolutnie się nie zgadzam. Nie chce wchodzić z Tobą w polemikę, z racji tego, że jestem nowym użytkownikiem, a Ty masz już wyrobioną markę i renomę, aczkolwiek radziłabym nie popadać w skrajności ;) poleciłam tylko przyjrzenie się innym punktom widzenia na masaż. Temat absolutnie powiązany. Nie reklamuje żadnej firmy, ani marki, dlatego wypraszam sobie tego typu komentarze.
Awatar użytkownika
masquerade90

Post autor: masquerade90 »

może załóż sobie stronę na wordpressie i spróbuj ją wypozycjonować :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż informacje ogólne”