Masz rację, choć praktycznie jeżdżę po całej Polsce. Ale najlepiej Toruń, Włocławek, Płock i okolice...massagewarsaw pisze:jakie miasto, bo jest ich z 1000 w polscemaciej0775 pisze:Witajcie.. Zgłaszam gotowość do bycia modelemmało masuję, ale mogę też spróbować "masaż za masaż" pozdrawiam Maciej
Wymienie się masażem, szukam modela do praktyki
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
maciej0775
Re: masaż za masaż
-
norbertszczecin
Model do nauki masażu Szczecin
Użyczę swojego ciała do nauki masażu. Jestem do dyspozycji tylko dla kobiet, mój wiek 39 lat 180cm wzrostu. Pozdrawiam Skype:konkretny2000 i Tel. 739 47/80/60
masaż za masaz
Witam,
Masuję sporadycznie, po paru kursach masażu, z chęcią pomasuję i dam sie pomasowac, najchętniej panie Warszawa 665 932 499
Masuję sporadycznie, po paru kursach masażu, z chęcią pomasuję i dam sie pomasowac, najchętniej panie Warszawa 665 932 499
KRAKÓW
Podszkolę zainteresowane Panie w masażu bańką chińską lub bańką ogniową.
Bańki chińskie są naprawdę świetnym rozwiązaniem przy redukcji cellulitu.
Warto się nauczyć dla samej siebie lub pod kątem późniejszego wykorzystania w zabiegach.
Mogę również poćwiczyć masaże klasyczne lub relaksacyjne a także zwyczajnie wymienić poglądy.
W zamian poproszę o dobry, klasyczny masaż pleców bo jednak czasem dają w kość
Posiadam uprawnienia, łóżko, bańki, oliwki i całą resztę
Podszkolę zainteresowane Panie w masażu bańką chińską lub bańką ogniową.
Bańki chińskie są naprawdę świetnym rozwiązaniem przy redukcji cellulitu.
Warto się nauczyć dla samej siebie lub pod kątem późniejszego wykorzystania w zabiegach.
Mogę również poćwiczyć masaże klasyczne lub relaksacyjne a także zwyczajnie wymienić poglądy.
W zamian poproszę o dobry, klasyczny masaż pleców bo jednak czasem dają w kość
Posiadam uprawnienia, łóżko, bańki, oliwki i całą resztę
Gorzów Wlkp.
Chętnie wymienię się masażem. Mam ponad 20 letnie doświadczenie ale i tak ciągle jestem chętny nauczenia się nowego. Z mojej strony oferuję:
- masaż klasyczny,
- masaż relaksacyjny,
- masaż bańką chińską,
- masaż ujędrniający,
- masaż antycellulitowy,
- masaż gorącymi kamieniami bazaltowymi,
- masaż pałeczkami bambusowymi,
- masaż miodem,
- lomi lomi,
i jeszcze kilkanaście innych.
Często potrzebuję także modeli do masażu podczas kursów lub pokazów. Za modeling mogę zapłacić masażem.
Artur
Chętnie wymienię się masażem. Mam ponad 20 letnie doświadczenie ale i tak ciągle jestem chętny nauczenia się nowego. Z mojej strony oferuję:
- masaż klasyczny,
- masaż relaksacyjny,
- masaż bańką chińską,
- masaż ujędrniający,
- masaż antycellulitowy,
- masaż gorącymi kamieniami bazaltowymi,
- masaż pałeczkami bambusowymi,
- masaż miodem,
- lomi lomi,
i jeszcze kilkanaście innych.
Często potrzebuję także modeli do masażu podczas kursów lub pokazów. Za modeling mogę zapłacić masażem.
Artur
Niedawno zacząłem moją przygodę z masażem i chętnie się wymienię i skorzystam z drobnych porad. Mogę też pomasować bez wymiany. Uczę się Lomi Lomi.
Mogę też posłużyć jako model. Najchętniej do Lomi Lomi, ale może być też inny masaż.
Szczupła sylwetka.
Sympatyczny i dbający o higienę
Paweł 502210641
Mogę też posłużyć jako model. Najchętniej do Lomi Lomi, ale może być też inny masaż.
Szczupła sylwetka.
Sympatyczny i dbający o higienę
Paweł 502210641