Sposób na cienie pod oczami
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
-
pszczolka80
Maseczka z ogórka
wysypianie sie
no i porządne serum do twarzy. Ze swojej strony polecam Ci Richevon. Obecine jest to stosowane przeze mnie serum, z którego jestem zresztą bardzo zadowolona. Nie dość, że fajnie nawilża to jeszcze baredzo dobrze działa wo okolicach oczu:
niweluje te mniejsze zmarszczki
no i cienie są mniej widoczne ( daje lekki efekt lifringu).
wysypianie sie
no i porządne serum do twarzy. Ze swojej strony polecam Ci Richevon. Obecine jest to stosowane przeze mnie serum, z którego jestem zresztą bardzo zadowolona. Nie dość, że fajnie nawilża to jeszcze baredzo dobrze działa wo okolicach oczu:
niweluje te mniejsze zmarszczki
no i cienie są mniej widoczne ( daje lekki efekt lifringu).
-
masazkregow
Polecam przede wszystkim sie wyspiać. Sama jak sie nie wyśpię to widzę u siebie duże wory pod oczami i cienie. Pamiętajcie równiez,ze zarwanych nocy nie da się odespać na zaś.... I skutki mogą byc widoczne przez wiele dni.
Jeśli chodzi o zabiegi to polecam szczególnie karboksyterapie. Nie jest zabiegiem inwazyjnym a potrafi:
rozjaśniać skórę
nawilżać
poprawić jej ogólny wygląd
https://www.istshare.eu/co-to-jest-karboksyterapia.html
Jeśli chodzi o zabiegi to polecam szczególnie karboksyterapie. Nie jest zabiegiem inwazyjnym a potrafi:
rozjaśniać skórę
nawilżać
poprawić jej ogólny wygląd
https://www.istshare.eu/co-to-jest-karboksyterapia.html
-
drszczepanska
- Kontakt:
Sińce, cienie pod oczami i worki są najczęściej wynikiem dużego zmęczenia i niewyspania. Mogą być także objawem poważnych chorób. Cienie pod oczami często są dziedziczną przypadłością, której przyczyną jest płytko unaczyniona skóra. Mogą się też pojawić po zarwanej nocy, w wyniku niedotlenienia lub zaburzeń w przepływie krwi w drobnych naczynkach, np. u palaczy czy po długiej pracy przy monitorze.
Polecam
wysypianie sie
oraz stosowanie nawilżającch kremów
Polecam
wysypianie sie
oraz stosowanie nawilżającch kremów