Kosmetyczka Gliwice

Hyde Park. Ogólne informacje nie związane z masażem. Tematy o wszystkim.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

hella

Kosmetyczka Gliwice

Post autor: hella »

Czy ktoś moze jest z Gliwic? Możecie polecić dobry i sprawdzony gabinet kosmetyczny?
Awatar użytkownika
bonka

Re: Kosmetyczka Gliwice

Post autor: bonka »

hella pisze:Czy ktoś moze jest z Gliwic? Możecie polecić dobry i sprawdzony gabinet kosmetyczny?
Nie wiem na co konkretnie chcesz wybrać się do kosmetyczki ale polecam Bonjour: https://bonjour-gliwice.pl

Z uwagi na to, ze można tam wybrać się zarówno na zabiegi na twarz jak równiez i na manicure i pedicure.

Sama chodże tam regularnie na manicure i pedicure. Wszystko wykonywane bardzo starannie,dokładnie, poza tym jestem zawsze zadowolona z wzorków jakie mam na pazurkach, wyglądają profesjonalnie.
Możesz zanieść tam zdjęcie paznokci jakie Ci się podobają i powinni tam idealnie je odwzorować.
Ostatnio zmieniony 2019-04-30, 07:25 przez bonka, łącznie zmieniany 1 raz.
sylwia4012

Post autor: sylwia4012 »

Z tego co wiem, to profesjonalne zabiegi medycyny estetycznej przynoszą mega efekty n dłużej. Warto przemyśleć, czy np. nie wykorzystać promocji cenowej w Magicznej Klinice? Znajdziesz gabinet w okolicy - jakość usługi i podejście do pacjenta niespotykane nigdzie indziej
agus123

Post autor: agus123 »

Popieram, w Magicznej Klinice mają bardzo dobrych specjalistów, którzy znają się na tym co robią. Ja akurat u nich miałam robioną lipolizę - super sprawa. Wreszcie mam sylwetkę, o której zawsze marzyłam. Zabieg nie jest inwazyjny a efekty są naprawdę świetne.
sylwia4012

Post autor: sylwia4012 »

agus a jaki zabieg miałaś? Ja zastanawiam się nad bursztynowym odmładzaniem, na wizycie podpytam lekarza. Wyczytałam już sporo na ich stronie i w sieci, ciekawe rozwiązanie nawet dla młodszych
agus123

Post autor: agus123 »

Ja akurat miałam u nich lipolizę - usuwają tkankę tłuszczową za pomocą zastrzyków także super sprawa. Myślę, że z innymi zabiegami radzą sobie równie dobrze. Co do bursztynowego odmładzania skóry - na stronie możesz sobie dokładnie poczytać, na czym ono polega.
betsa

Post autor: betsa »

a w warszawie gdzie najlepiej pójść?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park forum ogólne”