Materiały związane z egzaminami zawodowymi dla masażystów
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
rahim
czesc.
isze projekt :rozpoznanie :STAW PO SKREDENIU ST.SKOKOWEGO K.D.LEWEJ
OBSZAR OBJETY MASAZEM: STOPA,STAW SKOKOWY,PODŁUDZIE,ST.KOLANOWY.MAM PROZBE niech ktos my wysle to tego Wsazania i Przeciwsazania do wykonania masazu najlepiej dzis lubjutro.Egz.15.06
lub na gg 1052447
jak ktos zechce projekt moge wysłac.
OBSZAR OBJETY MASAZEM: STOPA,STAW SKOKOWY,PODŁUDZIE,ST.KOLANOWY.MAM PROZBE niech ktos my wysle to tego Wsazania i Przeciwsazania do wykonania masazu najlepiej dzis lubjutro.Egz.15.06
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Prosze o projekt na: e-masaz@e-masaz.plwojciech kondracki pisze:czesc.
OBSZAR OBJETY MASAZEM: STOPA,STAW SKOKOWY,PODŁUDZIE,ST.KOLANOWY.MAM PROZBE niech ktos my wysle to tego Wsazania i Przeciwsazania do wykonania masazu najlepiej dzis lubjutro.Egz.15.06lub na gg 1052447
-
rahim
ETAP PRAKTYCZNY CZWRWIEC 2009 -PROJEKT
czy wie ktos lub ma i moze wysłac lub zamiescic naforum jak napisac poprawnie ETAP PRAKTYCZNY.
SKIEROWANIE:
ROZPOANANIE:stan po zlamaniu nadkłykciowym kosci ramiennejprawej,leczonym zachowawczo.zrost pełen
cel zabiegu poprawa trafiki i odżywiania tkanek,w celu zwiększenia ruchomosci stawu łokciowego prawego
rodzaj zabiegu masaz kl.
okolice ciałą: aparat wyprostny st.łokciowegoprawegoi okolice st.łokciowego prawego
lliczba :10razy.
PROSZE O MAILE.
rodzaj zabiegu masaz kl.
okolice ciałą: aparat wyprostny st.łokciowegoprawegoi okolice st.łokciowego prawego
lliczba :10razy.
PROSZE O MAILE.
- Kontakt:
Egzamin 2011 pomóżcie !!
Mam wielki problem związany z egzaminem z 2010 roku . Nie zdalam tego egzaminu , bo niestety nie skupiłam sie za bardzo na Drenazu Limfatycznym:(
Bardzo się boje kolejnego egzaminu w 2011 roku, ponieważ nie wiem jak sie do niego przygotować powtórnie
Jestem teraz na 1 roku fizjoterapii więc część wiedzy mi nie uleci , lecz pomóżcie mi w jakim kierunku sie uczyc ?
Czy wystarczy powtarzać sobie szkielet projektu i przypominac techniki z każdej metody masażu ? czy to za mało ?
Pomóżcie mi jestem w kropce.
Bardzo się boje kolejnego egzaminu w 2011 roku, ponieważ nie wiem jak sie do niego przygotować powtórnie
Czy wystarczy powtarzać sobie szkielet projektu i przypominac techniki z każdej metody masażu ? czy to za mało ?
Pomóżcie mi jestem w kropce.