Staż jako technik masażysta !

Informacje na temat szkół, kursów, szkoleń związanych z masażem, fizjoterapia. [Szkoły zapraszamy do umieszczania tutaj informacji na temat prowadzonych szkoleń, kursów]

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Awatar użytkownika
ashley

Staż jako technik masażysta !

Post autor: ashley »

Witajcie ! :wink:

Zwracam się do Was z pytaniem,czy bardzo ważny jest staż w naszym zawodzie jako masażysta.Jak przeglądam ogłoszenia to widzę zatrudnię masażystę z 2 ,3 letnim doświadczeniem,jak ja mam nabyć doświadczenia skoro urząd pracy nie ma funduszy :/:/ na staże.Mam czekać, sądzicie że pracodawca może przyjąć taką osobę bez stażu i czy rok praktyki w szpitalu mógł by być uznany jako przygotowanie do zawodu.Orientujecie się, czy nie potrzeba masażystów w Trójmieście. :wink: :wink: :wink: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

zdaje sie, ze pare miesiecy temu zalozylas watek o podobnym temacie http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=5438

moze ciagnij dyskusje tam, bo bedzie sie dublowac.

w tromiescie sezon jest czerwiec-wrzesien, kiedy sa urlopowicze i kuracjusze
domini

Post autor: domini »

To pytanie chyba retoryczne, masażysta musi mieć dobry staż przecież im więcej doświadczenia tym lepiej, może mnie Pan messagewarsaw naprostuje jeśli się mylę, wszak wydaje się być osobą wielce kompetentną w tym, skoro się zajmuje jakąś odmianą masażu.
A przy okazji jak mogę spytać - kręglarz, oraz masażysta - czy to są dwa inne zawody?
To pierwsze to w ogóle można rozpatrywać w kategoriach zawodu? :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Re: kurs masaz tajski

Post autor: administrator »

ashley pisze:Orientujecie się, czy nie potrzeba masażystów w Trójmieście. :wink: :wink: :wink: Pozdrawiam
Tak samo jak w innych dużych miastach rynek jest przesycony.

massagewarsaw pisze: w tromiescie sezon jest czerwiec-wrzesien, kiedy sa urlopowicze i kuracjusze
Trójmiasto jak trójmiasto bardziej bym się skłaniał nad miejscowościami nadmorskimi tam gdzie są hotele, pensjonaty itp. a nie w centrum dużego miasta.
domini pisze:To pytanie chyba retoryczne, masażysta musi mieć dobry staż przecież im więcej doświadczenia tym lepiej, może mnie Pan messagewarsaw naprostuje jeśli się mylę, wszak wydaje się być osobą wielce kompetentną w tym, skoro się zajmuje jakąś odmianą masażu.
Ja pomogę staż jest obowiązkowy.
domini pisze: A przy okazji jak mogę spytać - kręglarz, oraz masażysta - czy to są dwa inne zawody?
To pierwsze to w ogóle można rozpatrywać w kategoriach zawodu? :)
Kręglarz to kręglarz a masażysta to masażysta! Są to dwie rożne dziedziny.
domini

Post autor: domini »

A czy prawdą jest (się dowiem przy okazji), że kręglarz może 'schrzanić' robotę i coś np. uszkodzić w kręgosłupie? Warto w ogóle korzystać z czegoś takiego?
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

nie ma sensu rozdrabniac dyskusji o stazu, na podzial na kregarzy i masazystow, czy "chrzanieniu" roboty. Zaloz osobny watek, ale kregarze byli dyskutowani na forum, wiec mozesz pociagnac starszy watek.
Awatar użytkownika
ashley

Post autor: ashley »

massagewarsaw pisze:zdaje sie, ze pare miesiecy temu zalozylas watek o podobnym temacie http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=5438

dobra massagewarsaw no masz rację wcześniej pisałam podobnego posta nie denerwuj się już :) :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

ashley pisze:
massagewarsaw pisze:zdaje sie, ze pare miesiecy temu zalozylas watek o podobnym temacie http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=5438

dobra massagewarsaw no masz rację wcześniej pisałam podobnego posta nie denerwuj się już :) :)
Poprzedni post zamknę! Proszę więcej nie zakładać i kontynuować w tym temacie posty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż szkoły, kursy, szkolenia”