Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum
witam
interesuje mnie klucz do etapu pisemnego czerwca 2010 i 2011 oraz ze stycznia test i klucz oprócz tez projekt masazu limfatycznym 2010 GAJEWSKIEJ MONIKI z rozpoznaniem uraz stawu kolanowego z obrzekiem.
czy jest ktoś na forum kto miałby ten egzamin wraz z załącznikami?
proszę o odpowiedź
pozdrawiam
moze ma ktos prosze o kontakt mailowy lub link
słyszałem ze ma byc masaz izometryczny ma ktos o masazu izometrycznym.Prosze wysłac na maila rahim1@interia.pl
Ostatnio zmieniony 2012-02-15, 11:42 przez rahim, łącznie zmieniany 8 razy.
"Zdał egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Technik Masażysta" hah świetnie bo szczerze przyznam, że całe wakacje byłem przekonany, że praktyczny zawaliłem, a tu taka niespodzianka dzisiaj ^^ 83%
witam wszystkich ja też zdałam i muszę powiedzieć że faktycznie egzamin był prosty-głupio było by prowadzic gabinet masażu leczniczego bez uprawnień(a ja mam swój już od stycznia )w mojej grupie 30 osób zdało 28 -dyrektor placówki powiedział że jesteśmy najlepsi w województwie(pomimo że to szkoła zaoczna) Gratuluje Wszystkim którzy zdali praca w tym zawodzie to duże wyzwanie(szczególnie dla kobiety)ale wierzcie mi WARTO ! satysfakcja przeogromna,ja to kocham i nie zamieniłabym się z nikim-dlatego nie wolno rezygnowac z marzeń tylko dla tego że komuś zabrakło kilku punktów na egzaminie praktycznym -mocno trzymam kciuki za tych którzy podejdą do niego za rok
pozdrawiam
Witam wszystkich u mnie w szkole w lodzi Nr 2 nie zdaly 2 osoby a reszta praktyke na okolo 90 % naprawde dobrze nas przygotowano ale tez nas przrazil ten drenaż polecam wszstkim szkołe w lodzi Zycze powodzenie tym co bedea pisali w przszłym roku Jezli ma ktos pytania o egzamin prosze pisac .
a ja mam "wrażenie" że ponieważ był "nowy" temat na egzaminie, to bardzo zaniżyli poziom jeśli chodzi o wyniki. W mojej grupie nie zdała tylko jedna osoba a (przepraszam że tak mówię) "powinny" przynajmniej 4...Bo dobrych masażystów można naprawdę na palcach liczyć
Ja podchodzilem drugi raz no i ZDALEM na 76%
NIe moglem uwierzyc bo pisalem z glowy, wyszedlem po 2 godzinach ,bo spieszylem sie na samolot Popisalem glupoty