Dyskusja na temat forum
Moderatorzy: masaztajski, administrator
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
marlena, zaloz i moderuj, bo bedzie to magnes dla wielu kiepskich wypowiedzi.
i tak z tym, co jest, pracy troche jest.
do tej pory, jesli klient bardzo chce, to zaklada watek
i tak z tym, co jest, pracy troche jest.
do tej pory, jesli klient bardzo chce, to zaklada watek
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
załóż temat i działamy moderacja będzie pilnowaćMarlena pisze:A co Wy na to aby założyć dział/temat o opiniach klientów: "polecanych" i "nie polecanych" masażystach, kosmetyczkach itp.?
Tylko żeby były odpowiednio moderowane aby konkurencja nie oskarżała konkurencji lub ktoś sam siebie nie zachwalał.
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz warszawa
nadal problem z wyswietlaniem postow od ***ewa*** - mi sie pokazalo 3550 postow (wlaczajac moje wlasne, bo w ksywce tez mam massagEWArsaw.e-Masaz.pl pisze:O te wypowiedzi ci chodzi : http://forum.e-masaz.pl/search.php?sear ... a%2A%2A%2A czy o cos innego ?massagewarsaw pisze:problem z profilem naszej aktywnej uzytkowniczki ***Ewa*** - przy probie pokazania wypowiedzi w profilu, wyswietlaja mi sie moje wlasne posty, a nie jej.
mozliwe, ze "***" na poczatku jej ksywy cos tutaj miesza
moze za jej pozwoleniem zmienic jej ksywe, usuwajac *** przed i po jej imieniu.
przy rejestracji nie powinno byc mozliwosci uzycia gwiazdek, bo to pozniej stwarza takie to problemy
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: masaz warszawa
Ja żadnego problemu nie mam jak wywala błąd odśwież F5massagewarsaw pisze:nadal problem z wyswietlaniem postow od ***ewa*** - mi sie pokazalo 3550 postow (wlaczajac moje wlasne, bo w ksywce tez mam massagEWArsaw.e-Masaz.pl pisze:O te wypowiedzi ci chodzi : http://forum.e-masaz.pl/search.php?sear ... a%2A%2A%2A czy o cos innego ?massagewarsaw pisze:problem z profilem naszej aktywnej uzytkowniczki ***Ewa*** - przy probie pokazania wypowiedzi w profilu, wyswietlaja mi sie moje wlasne posty, a nie jej.
mozliwe, ze "***" na poczatku jej ksywy cos tutaj miesza
moze za jej pozwoleniem zmienic jej ksywe, usuwajac *** przed i po jej imieniu.
przy rejestracji nie powinno byc mozliwosci uzycia gwiazdek, bo to pozniej stwarza takie to problemy
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
nie wywala bledu, wywala 3500 postow, podczas gdy ewa napisala ich 55. Oprocz moich postow, wstawia tam rowniez innych uzytkownikow
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
Faktycznie wywala błąd tylko u tego użytkownika. Może masz racje ** gwiazdki są powodem. Ale nie będę zmieniał ich do puki właściciel nicka się nie wypowie mnie nie przeszkadza ten błąd.massagewarsaw pisze:nie wywala bledu, wywala 3500 postow, podczas gdy ewa napisala ich 55. Oprocz moich postow, wstawia tam rowniez innych uzytkownikow
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
ewa sie nie wypowie, bo rzuca tu okiem tylko raz na jakis czas. Jej moze nie przeszkadzac, ale innym osobom (np szukajacym jej wypowiedzi) tak
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
napisze pw do użytkownikamassagewarsaw pisze:ewa sie nie wypowie, bo rzuca tu okiem tylko raz na jakis czas. Jej moze nie przeszkadzac, ale innym osobom (np szukajacym jej wypowiedzi) tak
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
czas na nowe okulary - "Temat ogólny o wszystkim - Posty o wszystkim, zamiast shoutboxa" http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=696
ma 77 wypowiedzi (ostatnia z 4.12)
od kryzysu, egzaminow i testow, wakacji, podrozowych zakupow konczac na pogodzie i wierszach o masazu.
ale zaraz, przeciez wy obaj juz braliscie tam udzial.
wczesna skleroza?
ma 77 wypowiedzi (ostatnia z 4.12)
od kryzysu, egzaminow i testow, wakacji, podrozowych zakupow konczac na pogodzie i wierszach o masazu.
ale zaraz, przeciez wy obaj juz braliscie tam udzial.
wczesna skleroza?
Ostatnio zmieniony 2010-12-10, 21:03 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 3 razy.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Tak zdarza się to niestety jest to wina forum, odświeżenie wszystko naprawia. Próbowałem to naprawiać ale niestety jest to wewnętrzny błąd forum.xampp pisze:Miewacie czasem tak, że forum się rozsypuje i pojawiają się komunikaty o błędach? Któryś raz mi się to już zdarza. Chyba bez względu na to czy jestem zalogowany czy nie.