Na jakich kosmetykach pracujecie?

Ogólne informacje związane zdrowiem, kosmetologią, spa & wellness. Jeśli macie pytania związane z tematem umieszczajcie je w tym dziale.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

krzys

Na jakich kosmetykach pracujecie?

Post autor: krzys »

Czesc . Mam pytanie na jakich kosmetykach pracujecie i co myslicie o firmie Norel? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Ziaja, Johnson's Baby
forever

Post autor: forever »

Jak wyżej, najczęściej Ziaja, spotkałem się z przypadkiem uczulenia na tą oliwkę wśród pacjentów, przerzuciłem się na Johnsona i było dobrze, kilka razy zdarzyło mi się też na talku dla dzieci, podajże Penaten z Johnson & Johnson, bardzo dobrze mi się na tym pracowało, ale z racji na brak tego środka w większości placówek w jakich byłem zaprzestałem go używać.

O firmie Norel nie słyszałem wcześniej, ale jak widzę mają dość ciekawą ofertę środków do masażu
dziku_SKA
Kontakt:

Post autor: dziku_SKA »

Z Norela znam czekoladowy krem do ciała, którego nie polecam dlatego, że nie nadaje się do masażu, za szybko się wchłania, a gdy doda się go więcej najzwyczajniej w świece zaczyna się rolować. Jako krem do ciała w warunkach domowych być może jest ok, ale do masażu nie nadaje się zupełnie.
Znam też olejek relaksujący ayurweda - zbyt intensywnie pachnie, jak dla mnie nie są to naturalne składniki, nadaje się tylko w połączeniu w innym neutralnym olejem.
Awatar użytkownika
Roobin
Kontakt:

Post autor: Roobin »

mi tam pracuje się najlepiej ziają, johnson-em a ostatnio dostałem i testuje kosmetyki z firmy skarb matki i też fajnie się sprawują... jakie polecacie oliwki zapachowe? ja mam coś pecha do utrafienia czegoś fajnego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum informacje ogólne”