O tym to ty myśl na swoich stronach które będziesz tworzyłza81ba pisze: Co do programu partnerskiego to miałem namyśli współprace jaką proponują Nexto czy Złote Myśli , są portale którę płacą za kliknięcie przekierowujące na ich strone. Niestety nie mogłem znaleźć serwisów związanych z masażami i dlatego o tym wspomniałem.
Cieszę się ale proszę o usuniecie linków, czasami google może zaindeksować linki z twojego bloga i mogą być problemy !za81ba pisze:
Polecałem często w mailach Twoją stronę znajomym gdzie kilku z nich kupiło akcesoria w firmie Habys, a gdy znalazłem opcję dodawania ciekawych linków do bloga uważałem że będzie dobrym pomysłem umieszczenie tam Twoich linków. Widzę że jest to problem, więc nie zrobię tego.
Moj drogi to nie jest forum o webdesign(tworzeniu stronj) tylko o masażuza81ba pisze:
Zaczynam przygodę z tworzeniem stron i dlatego wszedłem na forum prosząc o opinię i profesjonalną radę.
Tutaj jednak prosił bym a nawet wymagał bym abyś jednak zmienił, nie chce żeby google i inne wyszukiwarki miały z twoim adresem problem, żeby się nie dublowały adresy.za81ba pisze:
Co do nazwy bloga -- zostaje, a mója kreseczka pomiędzy e a masaz jest fajniejsza.