Polać dla tej PaniJustynaZuzanna pisze:ja mam recepte dla wszystkich tych którzy pierwszy raz podchodzą, jako stary wyjadacz radze Wam odrzucić książki i notatki chycić za piwo i obejżeć mecz.....
Ktoś ma już arkusz egzaminu teoretycznego czerwiec 2012 ?
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
JustynaZuzanna
adamm pisze:Polać dla tej PaniJustynaZuzanna pisze:ja mam recepte dla wszystkich tych którzy pierwszy raz podchodzą, jako stary wyjadacz radze Wam odrzucić książki i notatki chycić za piwo i obejżeć mecz.....
Mi to tylko chcecie polewać na forum ale nie ma komu postawić...
Tak w ramach wyjaśnienia "stary wyjadacz" to nie w sensie że do egz z masażu podchodzę enty raz a w sensie że posiadam kilka zawodów
-
nataliabtw
-
JustynaZuzanna
-
Kajkamajka
-
JustynaZuzanna
-
Kajkamajka
-
deskjet3745
prosze o odpowiedz
czy tak skonstruowana karta zabiegowa jezeli nie podali jest ok ?
techniki - jaki cel- co byscie poprawili/dodali
rozluźniające:głaskanie,rozcieranie podłużne, ugniatanie podłużne, uciski jednoczesne, wibracja poprzeczna, roztrząsanie
Pobudzające:glaskanie, rozcieranie poprzeczne,ugniatanie poporzeczne,ugniatanie esowate,ugniatanie ze skręceniem, energiczne mieszenie,uciski naprzemienne,oklepywanie,wibracja podluzna
KARTA

czy tak skonstruowana karta zabiegowa jezeli nie podali jest ok ?
techniki - jaki cel- co byscie poprawili/dodali
rozluźniające:głaskanie,rozcieranie podłużne, ugniatanie podłużne, uciski jednoczesne, wibracja poprzeczna, roztrząsanie
Pobudzające:glaskanie, rozcieranie poprzeczne,ugniatanie poporzeczne,ugniatanie esowate,ugniatanie ze skręceniem, energiczne mieszenie,uciski naprzemienne,oklepywanie,wibracja podluzna
KARTA

-
JustynaZuzanna
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
jesli olewajacy nauke przez 2 lata zdaje egzamin, to jest on za latwy i degradowana jest wartosc dyplomu i zawodu. Poprzednie egzaminy jednak nie byly za latwe, oblewalo go kilkadziesiat procent.Kajkamajka pisze:nasza pani z masażu testy te układaja bałwany (tak samo z praktycznymi) niestety jak na mnie nie był on łatwy bo egzaminy z poprzednich lat mozna rozwiązac z palcem w d.... i nawet nie miały z nimi problemu osoby które sobie olewały całe dwa lata...
Nauczyciel nie przerobil z wami calego materialu, to najlatwiej mu zwalic na "balwanow" z komisji. Ale tak tez komisja moze (i wy rowniez powinniscie) myslec o tym nauczycielu
-
fragrances
-
sylwus555-91
skad wiedzialyscie ze bedzie z pila mechaniczna cos?? hahapaulina12 pisze:oj tak piłą mechaniczną:) już ne wiem czego się uczyć a wy do czego się przykładacie najbardziej?
z tym kikutem i masazem klasycznym suchym zagieli...
[ Dodano: 2012-06-20, 14:40 ]
ja opisalam 2 pozycje ulozeniowe lezenie tylem najpierw a potem lezenie przodem...