Praca Masażyści: Szukana

Ogłoszenia: Sprzedam, kupię, zatrudnię. Oferty pracy.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

Post autor: massagewarsaw »

ogloszenie

Jestem osobą niedowidzącą i ukończyłam krakowska szkołę. Pilnie poszukuję pracy na ternie całego kraju z zakwaterowaniem, a na tenere Bydgoszczy bez zakwaterowania.
Będę bardzo wdzięczna za propozycję pracy w zawodzie.
Proszę o kontakt: 661143965
Aga

praca rzeszów !!!

Post autor: Aga »

witam! przeglądam ogłoszenia o pracę na tym forum i nic nie ma w Rzeszowie lub okolicach :sad: jeśli ktoś coś wie o pracy na stanowisku masażysta to proszę o kontakt
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

moze napisz male CV i wstaw tutaj - na piekne oczy to ciezko znalesc robote. Prawie zerowe szanse, ze ktos cie bedzie informowac o pracy - sama sprawdzaj "praca oferowana"
Ostatnio zmieniony 2008-11-13, 11:21 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Aga

Post autor: Aga »

Dzięki masz rację, więc może zaczne od nowa.
Witam! Jestem tegoroczną absolwentką 2-letniej szkoły policealnej, kierunek "biomasaż", mam uprawnienia do wykonywania masażu klasycznego, segmentarnego, drenażu limfatycznego. Uczestniczyłam w kursie masażu shiatsu. Interesuje się wszelkimi technikami masażu. Interesuje mnie praca w spa lub gabinecie. :smile:
AnkaK.

Post autor: AnkaK. »

Witam, poszukuję jakiegokolwiek przeszkolenia bądź praktyki w gabinetach lub salonach masażu w Krakowie, ukończyłam Policealna Szkołę Zawodową masażu klasycznego i zaraz po tym wyjechałam. Bardzo chciałabym pracować w tym zawodzie ale nie posiadam odpowiedniego doświadczenia. Stąd moja prośba o umożliwienie mi tego. Proszę pisać na gadu lub maila, dziękuje.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

AnkaK. pisze:Witam, poszukuję jakiegokolwiek przeszkolenia bądź praktyki w gabinetach lub salonach masażu w Krakowie, ukończyłam Policealna Szkołę Zawodową masażu klasycznego i zaraz po tym wyjechałam. Bardzo chciałabym pracować w tym zawodzie ale nie posiadam odpowiedniego doświadczenia. Stąd moja prośba o umożliwienie mi tego. Proszę pisać na gadu lub maila, dziękuje.
Jeśli chodzi o praktyki to zapraszam tutaj: http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=348

Jeśli chodzi o witanie się na forum nowych użytkowników to zapraszam tutaj: http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=6
hirudo
Kontakt:

Post autor: hirudo »

Specjalista d/s masazu klasycznego, po odbytym rocznym stażu w Gabinecie Fizjoterapii, z certyfikatem Hirudoterapeuty, szuka pracy na terenie opolszczyzny ( ewentualnie cały kraj + zakwaterowanie)
marot

Post autor: marot »

witam,
Mam 28 lat w czerwcu 2008 ukończyłem kurs masażu (klasyczny, relaksacyjny, sportowy, odchudzający...) szukam pracy stałej, dorywczej w gabinecie w Warszawie lub w Siedlcach. Bardzo chciałbym zająć się masażem na stałe. Pracuję w innym zawodze w stolicy, pracę kończę o 15ej więc popołudnia jak najbardziej wolne. Mam opłacane składki, świadczenia itp.
kontakt: marot22@wp.pl
forever

Post autor: forever »

Witam,
jestem uczniem studium medycznego na wydziale technik masażysta, obecnie jestem na drugim i ostatnim roku na którym odbywam praktyki w szpitalach, przychodniach etc.
Obecnie masuję również prywatnie, świadczę usługi z zakresu masażu klasycznego, leczniczego na terenie całych Katowic.

Kontakt:
601-553-839
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

nieaktualne
Ostatnio zmieniony 2020-05-24, 10:39 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

Poszukuję pracy w zawodzie masażysta, mam z umiarkowany stopien niedowidzenia.

preferowany rejon zatrudnienia: WOJ. LUBELSKIE

miejscowość: Puławy
telefon kontaktowy: +48 696 276 55
adres e-mail: viva@autograf.pl
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

szukam pracy ewentualnie stażu jako masażystka stopień niepełnosprawności (wzrok) umiarkowany

preferowany rejon zatrudnienia: WOJ. ŁÓDZKIE

telefon kontaktowy: 609772042
adres e-mail: magda.kucharska100@wp.pl
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

niewidoma

MASAZ KLASYCZNY SEGMENTARNY TERAPIA MANUALNA DUZE DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE

preferowany rejon zatrudnienia: WOJ. MAZOWIECKIE

telefon kontaktowy: 601300265
adres e-mail: barbara.ardecka@neostrada.pl
Ostatnio zmieniony 2009-01-21, 11:51 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

jestem niedowidzacym masażystą poszukującym pracy w zawodzie. Cechują mnie: punktualność, sumienność, indywidualne podejście do pacjenta, traktowanie pacjenta podmiotowo. Wierze, że sprawdze sie, jeśli otrzymam szanse realizacji zawodowej.

preferowany rejon zatrudnienia: WOJ. MAZOWIECKIE

telefon kontaktowy: 505173976
adres e-mail: adamstaszczak@o2.pl
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

Jestem niedowidzacym absolwentem Medycznego Studium Zawodowego na Wydziale Masażu w Gnieźnie. Mieszkam w Inowroclawiu.

preferowany rejon zatrudnienia: WOJ. KUJAWSKO-POMORSKIE

telefon kontaktowy: 880423653
adres e-mail: roli83@interia.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż ogłoszenia”