Wymienie się masażem, szukam modela do praktyki
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Hej
mam 19 lat i po wakacjiach zaczynam swoja edukacyjną przygodę z masażem. Interesuję sie tym już dużo dłuzej.
Jestem z Trójmiasta a dokładnie z Gdańska i mogłabym być modelem do ćwiczeń. Jako że planuję swoją zawodową przyszłość właśnie jako masażystka w zamian chętnie wysłucham rad dla początkujacych
po pewnym czasie mogłabym też wykonać prosty masaż klasyczny 
Jestem z Trójmiasta a dokładnie z Gdańska i mogłabym być modelem do ćwiczeń. Jako że planuję swoją zawodową przyszłość właśnie jako masażystka w zamian chętnie wysłucham rad dla początkujacych
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
kurzastopa
Witam,
Praktykuję głównie masaż tajski klasyczny i bardziej relaksacyjny tajski olejowy.
Warsztaty kończyłem w Polsce i Tajlandii, natomiast nadal chciałbym się rozwijać i doskonalić technikę, jak również inspirować się nowymi technikami.
Aktualnie mieszkam w Łodzi i chętnie wymienię się masażem, jak również nawiążę kontakt z pozytywnym modelem/modelką do dalszej praktyki.
Praktykuję głównie masaż tajski klasyczny i bardziej relaksacyjny tajski olejowy.
Warsztaty kończyłem w Polsce i Tajlandii, natomiast nadal chciałbym się rozwijać i doskonalić technikę, jak również inspirować się nowymi technikami.
Aktualnie mieszkam w Łodzi i chętnie wymienię się masażem, jak również nawiążę kontakt z pozytywnym modelem/modelką do dalszej praktyki.
Witam, z chęcią wymienię się umiejętnościami masaż za masaż.
Z mojej strony proponuję:
- masaż klasyczny
- masaż relaksacyjny
- masaż hawajski
- masaż mauri
- masaż gorącymi kamieniami
- masaż stemplami ziołowymi
- masaż ujędrniający
- masaż bańką chińską/antycellulitowy
Szczecin i Gorzów Wlkp.
Pozdrawiam i czekam na propozycje na priv.
Z mojej strony proponuję:
- masaż klasyczny
- masaż relaksacyjny
- masaż hawajski
- masaż mauri
- masaż gorącymi kamieniami
- masaż stemplami ziołowymi
- masaż ujędrniający
- masaż bańką chińską/antycellulitowy
Szczecin i Gorzów Wlkp.
Pozdrawiam i czekam na propozycje na priv.
Ostatnio zmieniony 2015-07-17, 08:45 przez PawelGW, łącznie zmieniany 1 raz.