Muzyka do masażu
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Muzyka do masażu
Czy ktos słuchał tej płyty ? Podobno ze, bardzo dobra
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez amimala, łącznie zmieniany 2 razy.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
ze jest dobra, ze jest reklama czy ze powinna byc znizka?adamm pisze:Podpisuje sie tez pod tym
ja sie podpisuje pod tymi dwoma ostatnimi
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
A ja się pod pisze pod tym ze jak nie będzie dodana zniżka ogłoszenie zostanie usunięte tak że czekam na rozwój akcjimassagewarsaw pisze:ze jest dobra, ze jest reklama czy ze powinna byc znizka?adamm pisze:Podpisuje sie tez pod tym
ja sie podpisuje pod tymi dwoma ostatnimi
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
wytnij po prostu link, zobaczymy jak sie potoczy dalsza dyskusja nad gustami muzycznymi masazystow 
Ja ostatnio robię sobie swoją własną playliste na tym Cyprze
Kazali mi zorganizować sobie coś do masaży relaksacyjnego, więc zaczęłam szperać za wolnymi kawałkami... takimi przytulańcami jakie puszczają na dyskotekach. Np Nothing else meter, Zagubiony książę, czy I miss you lub Aisha zdają egzamin całkiem nieźle
Pacjenci są zadowoleni, a ja nie zasnę przy akompaniamencie Gdy umiera dzień co potrafiło się przytrafić przy takich płytach właśnie zrobionych pod kątem masażu...
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Zrobionemassagewarsaw pisze:wytnij po prostu link, zobaczymy jak sie potoczy dalsza dyskusja nad gustami muzycznymi masazystow
Ja tam lubię chill trance albo czasami vocal trance puścić do zabiegów. Pacjenci jakoś wytrzymują a ja nie śpię przy pracyNecrii pisze:Ja ostatnio robię sobie swoją własną playliste na tym CyprzeKazali mi zorganizować sobie coś do masaży relaksacyjnego, więc zaczęłam szperać za wolnymi kawałkami... takimi przytulańcami jakie puszczają na dyskotekach. Np Nothing else meter, Zagubiony książę, czy I miss you lub Aisha zdają egzamin całkiem nieźle
Pacjenci są zadowoleni, a ja nie zasnę przy akompaniamencie Gdy umiera dzień co potrafiło się przytrafić przy takich płytach właśnie zrobionych pod kątem masażu...
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
e-Masaz.pl pisze:Zrobionemassagewarsaw pisze:wytnij po prostu link, zobaczymy jak sie potoczy dalsza dyskusja nad gustami muzycznymi masazystow![]()
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
to gatunek czy zespół?e-Masaz.pl pisze: Ja tam lubię chill trance albo czasami vocal trance puścić do zabiegów. Pacjenci jakoś wytrzymują a ja nie śpię przy pracy
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
to jest gatunek.
natomiast "przytulańcami jakie puszczają na dyskotekach" nie jest najlepsza muzyka w gabinecie, sprobuj poszukac raczej muzyki instrumentalnej, moze byc nawet klasyczna (gdy ide do klientow to wlasnie czesto taka sobie puszczaja - wiec wielu to lubi do masazu). U siebie puszczam orient.
problem tekstu w utworach, ze wymaga jakiegos skupienia sie na tresci i nie sa obojetne dla sluchacza - w odroznieniu od muzyki instrumentalnej, ktora ma mniej skojarzen i moze po prostu wchodzic jednym uchem i wychodzic drugim. Dla mnie glownym celem muzyki w gabinecie jest zagluszenie halasu z zewnatrz (trzaskajace drzwi u sasiadow, samochody, samoloty).
w sytuacji idealnej, poznym wieczorem, kiedy jest juz cicho, to nie puszczam nic - klient moze sobie drzemac.
natomiast "przytulańcami jakie puszczają na dyskotekach" nie jest najlepsza muzyka w gabinecie, sprobuj poszukac raczej muzyki instrumentalnej, moze byc nawet klasyczna (gdy ide do klientow to wlasnie czesto taka sobie puszczaja - wiec wielu to lubi do masazu). U siebie puszczam orient.
problem tekstu w utworach, ze wymaga jakiegos skupienia sie na tresci i nie sa obojetne dla sluchacza - w odroznieniu od muzyki instrumentalnej, ktora ma mniej skojarzen i moze po prostu wchodzic jednym uchem i wychodzic drugim. Dla mnie glownym celem muzyki w gabinecie jest zagluszenie halasu z zewnatrz (trzaskajace drzwi u sasiadow, samochody, samoloty).
w sytuacji idealnej, poznym wieczorem, kiedy jest juz cicho, to nie puszczam nic - klient moze sobie drzemac.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
GatunekNecrii pisze:to gatunek czy zespół?e-Masaz.pl pisze: Ja tam lubię chill trance albo czasami vocal trance puścić do zabiegów. Pacjenci jakoś wytrzymują a ja nie śpię przy pracy
Przykładowy kawałek:
Motorcycle - As the Rush Comes (Gabriel & Dresden Chill Mix)
Jezeli mozna to moglby ktos mi podeslac linki np do calych plyt
PS: http://www.youtube.com/watch?v=cb61AVsx ... 1&index=54 nie podcghodzi mi straaasznie posluchajcie Np bonobo
PS: http://www.youtube.com/watch?v=cb61AVsx ... 1&index=54 nie podcghodzi mi straaasznie posluchajcie Np bonobo