Polecam Spa w Spam pod Krakowem - rewelacja
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
-
Krystyna Toruń
Polecam Spa w Spam pod Krakowem - rewelacja
Jeśli ktoś z Państwa szuka Spa w górach to mogę z całą pewnością polecić Spa spam w Beskidzie Małym. Właśnie wróciłam z urlopu i muszę przyznać że dawno tak nie wypoczęłam.
Spędziłam w Spa 5 dni. Zabiegi Spa oferowane na miejscu przeprowadzone są bez zarzutu. Kosmetyczki, masażystki i Ania, która prowadzi całe Spa z Panią Joasią i Panem Bogdanem to z pewnością najlepsza wizytówka miejsca. PRZESYMPATYCZNI i zawsze pomocni!
Nie jestem fanką pasywnego spędzania czasu, więc między zabiegami wybrałam się z towarzystwem poznanym na miejscu w góry i nad jeziora Żywieckie, które polecił mi Pani Ewa kosmetyczka. Poza tym, na miejscu znajduje się jacuzzi i basen, siłownia. Od tego roku jest również kort tenisowy. W okolicy jest stok narciarski dla amatorów nart, park linowy i park miniatur dla tych, którzy przyjeżdżają z dziećmi. Polecam gorąco!
[massagewarsaw - nazwa spa, miejscowosc, link usuniete. Ostrzezenie wreczone]
Spędziłam w Spa 5 dni. Zabiegi Spa oferowane na miejscu przeprowadzone są bez zarzutu. Kosmetyczki, masażystki i Ania, która prowadzi całe Spa z Panią Joasią i Panem Bogdanem to z pewnością najlepsza wizytówka miejsca. PRZESYMPATYCZNI i zawsze pomocni!
Nie jestem fanką pasywnego spędzania czasu, więc między zabiegami wybrałam się z towarzystwem poznanym na miejscu w góry i nad jeziora Żywieckie, które polecił mi Pani Ewa kosmetyczka. Poza tym, na miejscu znajduje się jacuzzi i basen, siłownia. Od tego roku jest również kort tenisowy. W okolicy jest stok narciarski dla amatorów nart, park linowy i park miniatur dla tych, którzy przyjeżdżają z dziećmi. Polecam gorąco!
[massagewarsaw - nazwa spa, miejscowosc, link usuniete. Ostrzezenie wreczone]
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Krystyna Toruń, łącznie zmieniany 4 razy.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
niestety, to jest kryptoreklama, na innych forach dzis pisana przez bozene, basie i inne ksywki
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: