Olejki eteryczne
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
-
masazysta2010
Olejki eteryczne
Witam serdecznie,
Chciałbym się spytać gdzie można zakupić profesjonalne olejki eteryczne oraz sprzet do masażu aromaterapeutycznego i jak te olejki rozpuszczać i tym kominkiem się posługiwać...
Chciałbym się spytać gdzie można zakupić profesjonalne olejki eteryczne oraz sprzet do masażu aromaterapeutycznego i jak te olejki rozpuszczać i tym kominkiem się posługiwać...
Ostatnio zmieniony 2013-07-31, 14:52 przez masazysta2010, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
a jaki to sprzet?masazysta2010 pisze:sprzet do masażu aromaterapeutycznego
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
jestes pewien, ze chciales to napisac w tym watku?adamm pisze:sprzęt z Iławy, mam nadzieje że dobry
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
Wojtek Mroz
ad. olejki eteryczne
Witam. Znacie może olejki eteryczne tej firmy? Dostałem jakiś czas temu z Niemiec i zastanawiam się czy ktoś z was miał do czynienia z tymi kosmetykami. Pozwoliłem sobie na wpisanie nazwy firmy bo z tego co wiem w Polsce nikt tym nie handluje...?
LINK DO STRONY spam
LINK DO STRONY spam
Ostatnio zmieniony 2014-03-15, 06:04 przez Wojtek Mroz, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
kosmetykow jest od groma, lepsze i gorsze, wiekszosc napchana chemikaliami (wiec niezbyt zdrowe) i drogie.
masazyscie wystarczy olejek bazowy + ewentualnie eteryczny czy ziolowy (rozgrzewajacy, chlodzacy)
masazyscie wystarczy olejek bazowy + ewentualnie eteryczny czy ziolowy (rozgrzewajacy, chlodzacy)