Masażer - proszę o pomoc
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Masażer - proszę o pomoc
Witam,
Jestem nowa na tym forum i bardzo proszę o pomoc.... czy taki masażer
będzie pomocny w walce z cellulitem? czy może polecicie coś innego do samodzielnej, domowej walki z tym świństwem.
Z góry dziękuje za pomoc
Nowa
Jestem nowa na tym forum i bardzo proszę o pomoc.... czy taki masażer
będzie pomocny w walce z cellulitem? czy może polecicie coś innego do samodzielnej, domowej walki z tym świństwem.
Z góry dziękuje za pomoc
Nowa
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz warszawa
mam dokladnie takie samo cacko, tylko za ulamek twojej ceny, bo kupione uzywane (jak nowe, po wlascicielu, ktoremu sie znudzilo po paru dniach) - stoi w kacie pokoju, nawet nadal wlaczone do sieci. Teoretycznie masazer mial byc uzywany w czasie ogladania telewizji (przyjemne z pozytecznym), ale jakos zabraklo przekonania o skutecznosci i zabraklo wytrwalosci.
szczotkowanie pod prysznicem szybkimi, polkolistymi ruchami (oprocz dzialania jak maszer) ma wplyw na przesuw chlonki i eksfoliuje. Gorace/lodowate prysznice/bicze rowniez
szczotkowanie pod prysznicem szybkimi, polkolistymi ruchami (oprocz dzialania jak maszer) ma wplyw na przesuw chlonki i eksfoliuje. Gorace/lodowate prysznice/bicze rowniez
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
witam,
no to mi pomogliście
, chociaż wytwałości mi nie brakuje tylko się zastanawiam czy takie cuś daje efekty przy regularnym używaniu. Póki co to mąż mnie masuje takimi rolkami z wypustkami codziennie przez godzinę w trakcie trwania meczu
,ale boję się że jak się skonczy euro to zapał mu tez minie 
pozdrawiam,
nowa
no to mi pomogliście
pozdrawiam,
nowa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
pomoze, ale masazerem recznym prze meza lepiej.
zbliza sie euro, olimpiada i olimpiada niepelnosprawnych, wiec bedziesz miec darmowe zabiegi przez 3 miesiace.
a potem, to moze mezowi wjedzie juz w nawyk
zbliza sie euro, olimpiada i olimpiada niepelnosprawnych, wiec bedziesz miec darmowe zabiegi przez 3 miesiace.
a potem, to moze mezowi wjedzie juz w nawyk