Czy da się coś zrobić z wrastającym paznokciem?
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
Czy da się coś zrobić z wrastającym paznokciem?
Cześć, od kilkunastu lat wrasta mi jeden z paznokci. Miałam go nawet kiedyś zrywanego pod znieczuleniem, ale poprawa była tylko na parę miesięcy, a później znów zaczął wrastać. Czy są jakieś sposoby, aby naprawić go na trwałe?
Ostatnio zmieniony 2014-11-24, 22:30 przez Mia, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
podolog to specjalista od stop, czasami jest to kosmetyczka z taka specjalizacja.
chirurg jest od rzniecia.
dostalas porade i ja kwestionujesz, masz przeciez google i mozesz znalezc info o zawodzie i znalezc najblizszego podologa.
na wrastajace paznokcie zakladaja klamry, jest ich kilka rodzajow, dobiora najlepsza
chirurg jest od rzniecia.
dostalas porade i ja kwestionujesz, masz przeciez google i mozesz znalezc info o zawodzie i znalezc najblizszego podologa.
na wrastajace paznokcie zakladaja klamry, jest ich kilka rodzajow, dobiora najlepsza
Ostatnio zmieniony 2014-11-25, 13:06 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się z poprzednikiem - w pierwszej kolejności zastosuj się do rady lekarza.
Jeżeli chodzi o podologa to w Warszawie masz dobry gabinet podologiczny przy Skwerze kard. Wyszyńskiego 5. Prowadzony przez Panią Kasię Gaździcką. Tu masz nr tel: (22) 225-00-20 zadzwoń i zapytaj czy będzie w stanie pomóc.
Jeżeli chodzi o podologa to w Warszawie masz dobry gabinet podologiczny przy Skwerze kard. Wyszyńskiego 5. Prowadzony przez Panią Kasię Gaździcką. Tu masz nr tel: (22) 225-00-20 zadzwoń i zapytaj czy będzie w stanie pomóc.
- massagewarsaw
- Kontakt:
-
kamila12345
Polecam wybranie sie do podologa.... https://prima-med.info/poradnie/podolog/ Sama miałam ten problem, mianowicie wrastał mi paznokieć u stopy i na początku wybrałam się do chirurga. Chirurg powiedział, ze jedyne co w tym przypadku mozna zrobić to zerwać paznokcia. Nie chciałam sie na coś takiego zdecydować tak wiec postanowiłam skonsultować to z podologiem i jestem bardzo zadowolona
miałam załozoną klamerkę
jak również nic mnie nie bolało
Jedyne czego zaluję to to, ze nie wybrałam sie na zabieg wczesniej ale się męczyłam miesiacami z myśla,ze problem sam zginie.
miałam załozoną klamerkę
jak również nic mnie nie bolało
Jedyne czego zaluję to to, ze nie wybrałam sie na zabieg wczesniej ale się męczyłam miesiacami z myśla,ze problem sam zginie.