Teoretycznie powinna przygotować, muszą zrealizowac cały program. Mój kolega uczy w tebie, wiem że wszystkie przepisane praktyki odbywają. A w jakim mieście jesteś?
Chodziło mi bardziej ogólnie czy wybrać szkole w stylu "nova centrum edukacji" czy raczej unikać takich? Ale za konkretne przykłady będę jeszcze bardziej wdzięczny. Interesuje mnie Warszawa ewentualnie okolice
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-02-03, 03:33
Biernackiego na szwolerzerow i szkola na okopowej. Adresy na pierwszej stronie watku. Jest tez otwock, minsk
szukam informacji o szkole TEB w Lublinie czy ktoś kto ją skończył może się wypowiedzieć odnośnie poziomu?
FannyFay [Usunięty]
Wysłany: 2014-02-15, 09:27
Ja polecam Szkołę ŻAK, mają tam biomasaż (fizjoterapia lub masaż leczniczy). Jestem ze Śląska, więc uczyłam się w Żaku w Katowicach i jestem bardzo zadowolona. Ciekawe zajęcia, dużo praktyki z świetnymi wykładowcami, nowoczesny sprzęt.
Dzięki Żakowi pracuje jako biomasażysta:)
Gabi.
Cezary [Usunięty]
Wysłany: 2014-02-15, 10:16
FannyFay napisał/a:
Ja polecam Szkołę ŻAK, mają tam biomasaż (fizjoterapia lub masaż leczniczy). Jestem ze Śląska, więc uczyłam się w Żaku w Katowicach i jestem bardzo zadowolona. Ciekawe zajęcia, dużo praktyki z świetnymi wykładowcami, nowoczesny sprzęt.
Dzięki Żakowi pracuje jako biomasażysta:)
Gabi.
To widzę koleżankę po fachu, która ukończyła tę samą Szkołę co ja:) Też jestem po żakowskim biomasażu (dokładnie biomasaż-fizjoterapia). Również jestem zadowolony, szczególnie z zajęć praktycznych, krótko mówiąc: bardzo dobra Szkoła, pełen profesjonalizm i zaangażowanie:)
Pzdr
Wysłany: 2014-02-15, 10:28
do zobaczenia w waszym przyszlym wcieleniu, pilni uczniowie zaka. Niech wasze laurki strasza was, i potencjalnie zainteresowanych zakiem, na wiecznosc
Witam !
Rozglądam się od dłuższego czasu po uczelniach
wiadomo Technik masażysta - 2 lata
Problem polega na tym ,że nie wiem którą wybrać !
Interesuje mnie szkoła w Warszawie.
Proszę o odpowiedź z góry dziękuję !
Rzezio, ja osobiście polecam szkołę na rakowieckiej wszystko fajnie tłumaczone wysoki poziom i przygotowanie do egzaminu bardzo dobre o czym świadczą wyniki egzaminu z 2013 roku. Co do sylwi4012 jeśli chciałabyś po kursie pracować w zawodzie jako masażysta musiałabyś chyba przejść przez wszystkie etapy szkolenia na masażystę a jest ich chyba 3 po jednym kursie nie masz wykształcenia medycznego i nie możesz wykonywać tego zawodu( tak podobno jest, ale jeśli mówię nie prawdę proszę o sprostowanie)
Wysłany: 2014-04-24, 04:45
Bombel1209 napisał/a:
jeśli chciałabyś po kursie pracować w zawodzie jako masażysta musiałabyś chyba przejść przez wszystkie etapy szkolenia na masażystę a jest ich chyba 3 po jednym kursie nie masz wykształcenia medycznego i nie możesz wykonywać tego zawodu( tak podobno jest, ale jeśli mówię nie prawdę proszę o sprostowanie)
bombel, nie ma etapow szkolenia. Jest albo technik i zawod medyczny (nizszy) albo kursy, od jednego do dowolnej ilosci, ktore nie daja zawodu medycznego, natomiast mozna byc masazysta niedyplomowanym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12