Wysłany: 2011-07-17, 18:04 jaki treing do parkour,3run, sztuki walki?
witajcie, co powinienem najlepiej trenować do parkour czy 3run i sztuki walki?, trening siłowy bez sprzętu metoda olivier laflay dobre będzie? mam 14 lat , 179cm wzrost, z 68kg wagi, czy lepiej trenować gimnastyke siłowa? jak z tej książki: building the gymnastic body , min: Stanie na rękach na serie, rózne pozycje gimnastyczne, pompki troche, podciaganie na drozku chyba, itp itd. sam nie wiem co lepiej wybrać żeby być bardzo sprawny szybki itp itd nie zależy mi na masie i rzeżbie , z góry dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12