Polecam Spa B w B. W ubiegły weekend brałam udział w 10. Nocy Saun w B i jestem zachwycona. Wspaniała rzecz, nawet kilka kilogramów mam wrażenie, że mi ubyło ! Spałam wtedy w tamtejszym hotelu i jest niczego sobie - a byłam już w kilku tego standardu hotelach w Polsce.
Poza tym, z tego co się orientuję, na ich stronie na facebooku często organizowane są konkursy, w których można wygrać wejściówki na termy, więc myślę, warto być z ich ofertą na bieżąco.
[massagewarsaw - samoreklama edytowana]
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2012-04-05, 21:57 kurs masaz tajski
marianna, to podforum jest dla opinii o spa, a nie samoreklamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13