Nordyk
Wysłany: 2013-06-04, 18:25 Brak możliwości odpisania na prywatne wiadomości
Witam, jestem zarejestrowany już kilka miesięcy, niestety nie mogę odpisać na wiadomość prywatną, pojawia się tekst "musisz być zarejestrowany minimum 5 dni", hmmm..., proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-06-04, 20:46 kursy masazu tajskiego
blad skryptu. Mozesz probowac wysylac zamiast WP maila (jesli odbiorca daje taka opcje). Jesli nadal problem, to rejestruj sie ponownie.
Wysłany: 2013-06-04, 21:23 Re: Brak możliwości odpisania na prywatne wiadomości
Nordyk napisał/a:
Witam, jestem zarejestrowany już kilka miesięcy, niestety nie mogę odpisać na wiadomość prywatną, pojawia się tekst "musisz być zarejestrowany minimum 5 dni", hmmm..., proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Został zainstalowany anty spamowy dodatek. Żeby moc wysyłać wiadomości PW:
Aby wysyłac wiadomości musisz napisać 5 postów oraz być zarejestrowanym conajmniej 5 dni. Serdecznie przepraszamy za niedogodności !
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-06-05, 13:18 kurs masaz tajski
calkiem sluszna zasada, uniknie sie spamu od innych uzytkownikow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12