Stoły do masażu |
Autor |
Wiadomość |
massagewarsaw
leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
|
Wysłany: 2013-04-22, 20:39 kursy masazu tajskiego
|
|
|
grubsza gabka to teoretycznie bardziej wygodne dla klienta, ale teraz nowoczene stoly moga nawet nie miec zadnej gabki, a stosowac zawieszenie podobne do trampoliny, czyli sa miekkie bez dodawania ciezaru do stolu i bez robienia z niego zbyt grubego i nieporecznego.
poniewaz stol do masazu mobilnego, to wybieraj najcienszy. |
|
|
|
|
Linki sponsorowane
|
PabloZ
|
Wysłany: 2013-04-24, 07:40
|
|
|
Hej
Mam już tego Habysa o którym pisałem wcześniej
Powiem,że jestem bardzo zadowolony póki co sprawuje się dobrze.Zobaczymy jak będzie nie po kilku ale po kilkudziesięciu zabiegach
Tak jak pisałeś massagewarsaw standardowa gąbka starcza,leży się wygodnie i stabilnie
Faktycznie regulacja wysokości jest trochę kłopotliwa ale można już optymalnie wyregulowany złożyć.Jak na razie nie potrzebuje zmiany wysokości
Drugą sprawą jest podgłówek w wersji standard ma twardą gąbkę (moim zdaniem zbyt twardą) dlatego polecam od razu dopłacić do komfort. |
|
|
|
|
karski1
|
Wysłany: 2013-06-14, 16:04
|
|
|
Moglibyście mi powiedzieć coś na temat tego stołu do masażu? Czy jest to dobry sprzęt wg. Was i warty zakupu?
Musze znaleźć właśnie stół do masażu stąd to pytanie. Jakbyście mogli coś w tym temacie powiedzieć, dajcie znać!
Chodzi o ten stoły oferowane przez sklep cosnet który jest tutaj reklamowany. Macie jakieś propozycje? |
|
|
|
|
domi90
|
Wysłany: 2013-06-21, 16:15 stół
|
|
|
Co sądzicie o tych stołach? Planuje kupic pierwszy stół i masować po znajomych i rodzinie na razie.
allegro. pl/ stol-lozko-do-masazu-alu-2-seg-2-kolorowe-lekkie-i3314650246
allegro. pl/ aluminiowy-stol-lozko-do-masazu-2-seg-torba-lekkie-i3315135498 |
|
|
|
|
massagewarsaw
|
Wysłany: 2013-06-21, 17:13 kursy masazu tajskiego
|
|
|
wygladaja na zupelnie ten sam stol. Tylko pierwszy jest ze wzorkiem i troche drozszy, a drugi dostepny dopiero za pare dni. Bierz tanszy |
|
|
|
|
collin89
|
Wysłany: 2013-08-09, 14:46
|
|
|
Witam zastanawiałem się nad zakupem stołu do masażu firmy MOV model ALUprofi Manual zestaw MAX. Czy ktoś korzystał może z tego stołu, jakie są jego odczucia co do sprzętu oraz co myślicie o jego zakupie? Dodam, że będzie przeznaczony głównie do masaży w domu klienta. |
|
|
|
|
BOGDAN
|
Wysłany: 2013-08-13, 11:13
|
|
|
Jak po rodzinie to zawsze na początek tańszy . |
|
|
|
|
BOGDAN
|
Wysłany: 2013-08-13, 11:16
|
|
|
Ja taki nabyłem i na razie jest Ok.
Korzystając z rad kolegów na forum |
|
|
|
|
ReVo
|
Wysłany: 2015-02-06, 22:24
|
|
|
Witajcie
Właśnie stoję przed wyborem swego pierwszego stołu. Ma narazie służyć okazyjnie do ćwiczenia mojego przyszłego rzemiosła.
Wpadły mi w oko stoły form Medimas i Aveno Life (podfrima Habysa)
Chodzi dokładnie stoły:
Aveno Life - Espirit
Miał być link ale nie mogę wstawić
Medimas (3 seg, alu)
(oba stoły bardzo łatwo jest znaleźć w google)
Stół od Aveno sprawia wrażenie bardzo dobrze wykonanego (jak na swoją cenę) natomiast Medimas jest 3 segmentowy i w dodatku o podobnej wadze...
U mnie w szkole są stoły Medimas drewnianne 3 segmentowe:
Są one bardzo ciężkie ale praktyczne i moim zdaniem nieźle wykonane (choć lubią zatrzeszczeć czy pod cięższym przypadkiem strzelić ) Pewnie bym go kupił gdyby nie ta waga.
Z góry mówię, że zastanawiałem się nad Habysami lecz ich cena jak dla początkującego jest zaporowa - prawie 1300zł za 3 segmentowy stół bez osprzętu jest dla mnie za wysoka (a waga nie najniższa...)
Co myślicie o tych stołach? Czy 3 segmentowe ( z możliwością podnoszenia jednej części) będzie dużo bardziej praktyczne w codziennym użytkowaniu? Może spotkaliście się już z tymi stołami?
Proszę o rady. |
|
|
|
|
massagewarsaw
|
Wysłany: 2015-02-07, 03:02
|
|
|
jesli nie robisz np refleksologii, masazu stop, to 3 segmentowy nie jest potrzebny, bo dodaje troche do wagi.
rzuc okiem na baner reklamowy o gory forum (czasem wyswietla sie tez habys) - aveno z 30% znizka, od 300zl.
zawsze sprawdzaj allegro, tam ponizej 300.
kupuj jak najlzejszy, bo, jako poczatkujacy, bedziesz pewnie duzo go nosic |
|
|
|
|
axis1
|
Wysłany: 2015-05-12, 12:55
|
|
|
Potrzebuje jak najlżejszy stół do masażu dwusegmentowy o szerokości 50-55 cm. Widziałem w internecie 8,5 kg ale jeśli ktoś zna lżejsze (składane) to będę wdzięczny za info. |
|
|
|
|
kameleon
|
Wysłany: 2015-06-07, 17:33
|
|
|
Czy może ktoś polecić mi namiary na dobry stół stacjonarny do masażu i terapii manualnej z regulacją wysokości hydrauliczną i regulowanymi podłokietnikami oraz podnoszoną częścią do drenażu limfatycznego.
Bardzo ważne jest dla mnie aby stół miał przyjemny podgłówek dla twarzy a nie był za wąski lub zbyt twardy - ważne - bez szwów w okolicy twarzowej!!! Czekam na propozycje ciekawych rozwiązań w rozsądnych cenach bo z tym nie jest łatwo!!!
Zakup przez internet bez wcześniejszego oglądania jest ryzykowny ... |
|
|
|
|
zrelaksowana
|
Wysłany: 2015-07-15, 16:49
|
|
|
Najważniejsze, aby stół był wygodny i solidny. Nowością są teraz stoły zaokrąglone. |
|
|
|
|
massagewarsaw
|
Wysłany: 2015-07-15, 23:34
|
|
|
zrelaksowana napisał/a: | Najważniejsze, aby stół był wygodny i solidny. Nowością są teraz stoły zaokrąglone. |
stoly zaokrahlone sa nowoscia od 20 lat |
|
|
|
|
kameleon
|
Wysłany: 2015-08-26, 23:30
|
|
|
ok ale czy macie namiar na konkretną firmę? |