Dla zainteresowanych!!!
przez pisanie o kluczu dzisiaj jeden kierunek (nie masażysta) miał zmianę zadania. gratuluje co niektórym bezmyślności. piszcie dalej a inne osoby mogą spodziewać się zmiany zadań. Dziękuje za uwagę. Do widzenia
Cała moja grupa pomimo, że miała jeden albo drugi odcinek to masowała całe plecy.
Dlaczego tak? Przecież to zły obszar!
Przecież masaż wykonuje się powyżej i poniżej masowanej okolicy. Jak masujesz udo to masujesz też staw biodrowy, więc lepiej zaznaczyć, że masowało się coś więcej niż tylko ta okolicę, tak dla pewności.
robobobo91 właśnie nie wiadomo,ja mam dopiero 18 czerwca a ty ?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-06-10, 15:51
Masażystka90 napisał/a:
Bądźcie tak mili i nie piszcie, że to było w kluczu tylko używajcie terminu "prawdopodobnie było w kluczu" bo zaraz będzie że klucz wyciekł i mogą zmienić egzamin albo będzie afera. MYŚLEĆ
przeciez nikt nie napisal, ze ma klucz z przecieku.
jest 60 stron gdyban, jaki jest klucz. Niektore dociekania moga byc blisko, inne dalej od rzeczywistosci.
jesli beda tu na forum male, nieoficjalne przecieki od egzaminatorow, to bedzie to juz po egzaminach.
napisalas w innym poscie, ze jakis kierunek mial zmiane tematu z powodu przecieku. Jaki to byl kierunek? a moze tak bylo nie z powodu przecieku, tylko z gory zaplanowane?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-06-10, 15:53
Joasia71 napisał/a:
Hej ,wydaje mi sie ze jak ktoś bedzie pisał o kluczu to administrator powinien od razu usunąć takie wiadomosci,ktoś sobie nie zdaje sprawy ze moze szkodzić innym....
to jest forum dyskusyjne i usuwany jest spam/jaja. Powod podany powyzej.
Cześć, czytam i czytam to forum i bardziej nie wiem jak masaować i w ogóle o tym egzaminie. Pomieszało mi się wszystko.
1. masujemy do głowowo ?
2. mięśnie Th-L : czworoboczny, najszerszy grzbietu, zębaty tylny górny/dolny, dźwigacz łopatki, równoległoboczny, prostownik grzbietu.
3 . m. L-S : zębaty tylny dolny, prostownik grzbietu, czworoboczny lędźwi, najszerszy grzbietu, pośladkowy wielki.
4. masujemy od L5 do Th1 i od S4/5 do L1 ?
i jak było ? od razu weszłaś w stroju do masażu czy na sali się przebrałaś ?
Całkiem spoko:) Tak, wchodziliśmy już przebrani, następnie losowaliśmy nr stanowiska, podpisywaliśmy papierki, zapoznawaliśmy się z zadaniem egzaminacyjnym. Przygotowywaliśmy stanowisko pracy, stawaliśmy się pacjentem, lub masowaliśmy. Ogólnie stres mały był, ale myślę że ogólnie egzamin był dość przyjazny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13