Wysłany: 2017-03-07, 13:45 Fotel masujący. Od jakiegoś czasu rozważam zakup.
Witam
Od jakiegoś czasu rozważam zakup fotela masującego. Przyznam wprost, że z faktu prowadzenia własnego biznesu nie mam zbytnio czasu aby regularnie udawać się do masażysty a co raz częściej dokuczają mi bóle karku i odcinka lędźwiowego. Nie jest to nic poważnego, wedle informacji od lekarza. Czy ktoś może ma taki fotel, może podzielić się swoją opinią, polecić jakiś model, firmę?
Z góry dziękuje za podpowiedzi i opinie odnośnie foteli
Linki sponsorowane
resecik [Usunięty]
Wysłany: 2017-08-17, 12:58
Cześć
Mogę polecić siebie i sklep: Rest Lord Link masz w moim profilu.
U nas na blogu możesz sobie poczytać odnośnie zalet, wad, foteli. A jak masz więcej pytań to śmiało dzwoń: +48 726 40 30 40
Trochę odgrzewam, ale może autor dostanie powiadomienie odpowiedzi i dowiemy się, czy kupił fotel? =P. W mojej opinii nawet najlepszy fotel masujący nigdy nie zastąpi nawet przeciętnego masażysty. Oczywiście w żadnym razie nie podważam leczniczych właściwości foteli, jednak fotel warto potraktować raczej jako uzupełnienie do zabiegów masażu, niż jako główny element terapii, szczególnie że pojawiają się bóle. Z kolei odpowiadając na postawioną tezę dotyczącą braku czasu na odwiedzanie gabinetu masażu to myślę, że czas jaki trzeba przesiedzieć na fotelu masującym będzie porównywalny z czasem potrzebnym na dojazd do salonu i samo masowanie. A może warto postawić na mobilnego masażystę z dojazdem do domu?
Stawy wyleczyłam fotelem Pro-Wellness. Można nawet wybrać program dopasowany do kierowców, czy osób aktywnych fizycznie, więc to chyba największy plus, bo nie bawisz się w tym fotelu w jakieś zaawansowane konfiguracje, tylko wszystko od razu dopasowane do najpopularniejszych problemów zdrowotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12