massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-03-29, 10:14 masaz warszawa
8.04 otwiera Margaret Spa & Wellness w Łodzi na Pradzynskiego. Ciekawe Day SPA z basenem i gabinetem medycyny estetycznej - i z zaledwie kilkoma na krzyz masazami
Wysłany: 2010-06-22, 14:44 kurs masaz tajski
"strefa dobrych cen" 350zl za 2 godziny (i to juz po odjeciu 250zl rabatu) do tanich wcale nie nalezy. Wczoraj znajoma poszla do dobrego gabinetu masazu tajskiego w warszawie - 2h za 160zl. Poniewaz wiedziala, ze bedzie dobra masazystka, a nie np studentka czy kosmetyczka "na przuczeniu w masazach") i poniewaz bardzo potrzebowala masazu, to nawet nie pytala o znizke.
wiele gabinetow nie promuje swoich cen na stronach czy przez ogloszenia, ale wystarczy zadzwonic czy wdepnac i zapytac o ceny, i mozna dostac znizke 20-25% (np do konca sezonu ogorkowego, w dni powszednie czy w weekendy, na karte stalego klienta etc).
w ostatnich kilku miesiacach coraz wiecej takich promocji, nawet ponad 60% znizki (gabinet masazu tajskiego w krakowie) - nadal lepiej, niz zamknac gabinet na klucz i nadal placic czynsz.
Witajcie. Poszukuję wszelkich opinii na tem salonu w Warszawie na ul K Otworzyli mi się tuż przed nosem, a boję się iść w ciemno. To jest ich fb
[massagewarsaw - kryptoreklama, nazwa gabinetu i link usuniete]
Sylwina
Wysłany: 2012-04-10, 12:07
Zapraszam na masaże ,zabiegi na ciało , a także inne ciekawe zabiegi będą wdrażne co jakiś czas .... warto zaglądać ...
Warszawa (praga południe)
Dla użytkowników forum e-masaz rabat 5% na hasło " forum masaz"
Jakiś miesiąc temu byłam w Flowers Spa w Kolbuszowej. I muszę powiedzieć, że byłam bardzo miło zaskoczona. Ceny są dość przystępne, a obsługa bardzo miło zaskoczona. Jestem ogromną fanką masażu klasycznego, a personel tego spa wykonywał go genialnie. Miejsce zdecydowanie godne polecenia. )
Wysłany: 2012-09-13, 12:51 kurs masaz tajski
ola12 napisał/a:
... byłam bardzo miło zaskoczona. Ceny są dość przystępne, a obsługa bardzo miło zaskoczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12