Już testowałam, co prawda na kuponach na pizze za 7 zł (były warte ok 21 każdy), ale przynajmniej mam teraz pewność, że wszystko działa, że przyjmują te kupony bez żadnego problemu i tak dalej Podejrzewam, że jak wrócę do Polski to się zainteresuje promocjami SPA w moim mieście Czasami jest coś fajnego na co normalnie bym się nie zdecydowała
Już testowałam, co prawda na kuponach na pizze za 7 zł (były warte ok 21 każdy), ale przynajmniej mam teraz pewność, że wszystko działa, że przyjmują te kupony bez żadnego problemu i tak dalej Podejrzewam, że jak wrócę do Polski to się zainteresuje promocjami SPA w moim mieście Czasami jest coś fajnego na co normalnie bym się nie zdecydowała
No to fakt zabiegi w tych promocjach są dużo tańsze niż normalnie i nie tylko usługi spa bo usługi fryzjerskie itp. Dzięki za info.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-25, 20:35 kurs masaz tajski
o grupowym kupowaniu specjalnych ofert bylo wczesniej, przy okazji tajskiego w warszawie 2h/95zl http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=1077 - wymagane jest minimum sprzedanych kuponow, zeby oferta zostala zrealizowana. Czasami jest to bardzo wysoka liczba, okolo 1000 kuponow. Okres waznosci jest rozny - od kilku dni do roku. Wydaje sie, ze pomimo zachecajacej ceny, nikt nie kupil zadnego kuponu w Lodzi w Annie (tak bylo na kilka godzin przez zamknieciem oferty).
przy tak duzej liczbie klientow jakosc uslug obnizy sie, np strzyzenie moze szybkie, bo nie jest okreslony czas, tylko efekt.
ciezko sobie wyobrazic taka oferte w jakimkolwiek istniejacym spa z prawdziwego zdarzenia (a nie majace tylko taka nazwe), nawet w spa miejskim, bo tu chodzi o jakosc uslugi i o atmosfere, jaka towarzyszy ekskluzywnemu zabiegowi. Takie spa zdegradowalo by sie dla istniejacych juz klientow. Co najwyzej na taka oferte moze sobie pozwolic dopiero nowo otwierane spa, jako forma promocji marki (tak, jak sobie mogl pozwolic gabinet tajskiego w miesiac po swym otwarciu).
w gabinecie masazu, salonie kosmetycznym czy fryzjerskim, w restauracji z pizza jest troche inaczej, bo tutaj nie musi byc elitarnosci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12