Wysłany: 2010-08-04, 12:11 Rozmowa kwalifikacyjna na technika masażu
Witam wszystkich
Wybieram sie do Medycznej Szkoly Zawodowej na kierunek technik masazysta. Wlasnie sie dowiedzialam,ze bedzie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna Czy ktos z was moze mi napisac jak przeprowadzana jest taka rozmowa i czego moge sie spodziewac?!
Szkola daje rowniez dodatkowe punkty za zaswiadczenia, dyplomy z kursow masazu,wolontariatu itp. czy moje kwalifikacje zawodowe asystenta osoby niepelnosprawnej rowniez moze miec znaczenie?!
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7181 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-08-04, 14:40 kurs masaz tajski
liczy sie kazde doswiadczenie w pracy i wszelkie mozliwe kursy, bo swiadczy, ze sie starasz.
jesli nie masz jeszcze zadnego doswiadczenia z masazem, to do czasu rozmowy moze uda ci sie jeszcze znalesc jakis kurs wakacyjny.
Pffff.... żadnego. Nie licząc wiecznie uskarżającej się babci, ciotki i kogo jeszcze popadnie aby choć jej ciepłe rączki na karku potrzymać i... hm.. jakby tu delikatnie to powiedzieć... Ale nie, sprawy damsko-męskie też raczej się nie liczą
Pffff.... żadnego. Nie licząc wiecznie uskarżającej się babci, ciotki i kogo jeszcze popadnie aby choć jej ciepłe rączki na karku potrzymać i... hm.. jakby tu delikatnie to powiedzieć... Ale nie, sprawy damsko-męskie też raczej się nie liczą
..mozesz mi napisac w takim razie jak uzeklas komisje?! Moze jakas podpowiedz...
Ja rowniez nie mam skonczonego typowego kursu masazu ale na kursie kosmetycznym nauczylam sie masazu dloni,twarzy szyji i dekoldu...
U mnie jeszcze w sprawnościówce był test siły dłoni. Dawali ci jakieś takie urządzenie do ściskania i musiałeś jak najmocniej ścisnąć, potem notowali wynik. Kursy czy jakaś praktyka mile widziana.
Co to za studium ?
Ps. jak ci się nie uda to nie rezygnuj jest tyle szkol 2 letnich prywatnych darmowych cosinus itd ze bez tego się dostaniesz i tez skończysz
U mnie jeszcze w sprawnościówce był test siły dłoni. Dawali ci jakieś takie urządzenie do ściskania i musiałeś jak najmocniej ścisnąć, potem notowali wynik. Kursy czy jakaś praktyka mile widziana.
Co to za studium ?
Ps. jak ci się nie uda to nie rezygnuj jest tyle szkol 2 letnich prywatnych darmowych cosinus itd ze bez tego się dostaniesz i tez skończysz
Startuje do Medycznego Studium Zawodowego,szkola dzienna bezplatna .
Bardzo bym chciala sie dostac wlasnie na dzienne zalezy mi na porzadnym przygotowaniu do zawodu z pelnymi kwalifikacjami.Jak sie nie dostane to musze tak jak piszesz szukac
jakas szkole w trybie zaocznym badz wieczorowym ...na razie stawiam wszystko na jedna karte i nie dopuszczam innej opcji
Co to za studium ?
Bardzo bym chciala sie dostac wlasnie na dzienne zalezy mi na porzadnym przygotowaniu do zawodu z pelnymi kwalifikacjami.Jak sie nie dostane to musze tak jak piszesz szukac
jakas szkole w trybie zaocznym badz wieczorowym ...na razie stawiam wszystko na jedna karte i nie dopuszczam innej opcji
Co to za studium ?
Dasz rade
Dziekuje,tez mam taka nadzieje
Dam znac jak mi poszlo!
Takze i ja mam spotkanie 24 sierpnia o godzinie 11:) mam nadzieje ze nie beda zadawali nie potrzebnych pytan i obejdzie sie bez wiekszych problemow :):):)
Co mozecie powiedziec na temat Szkoły Policealnej Nr 1 Ochrony Zdrowia
w Białymstoku?http://www.msz1.ltd.pl/ Wlasnie do niej sie wybieram
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12