Polecam masaże w Celebrity SPA w centrum Warszawy, profesjonalna kadra i wSPAniały relaksujący klimat. Byłam tydzień temu na masażu tajskim, po prostu cudo, wróciłam totalnie odprężona i pełna energii Znalazłam info o tym salonie na portalu [...] - jest tam wiele ciekawych pomysłów na spędzanie wolnego czasu, oprócz SPA piszą tam o zajęciach tanecznych, koncertach, przedstawieniach teatralnych...
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-09-07, 20:38 kurs masaz tajski
ania, wyedytowalem twoj link, a dzial z ogloszeniami jest ponizej - tu jest informacja.
Poniewaz pracujesz w celebrity, to bedziesz polecac ich zabiegi, ale samopromocja nie jest nigdy tak przekonujaca, jak z niezaleznych zrodel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12