Ja też miałam u siebie standaryzację i tak po prawdzie to była jedna wielka ściema.
Najpierw pomylili nam dni egzaminu i zamiast najpierw zrobić teoretyczny to kazali nam pisać praktyczny, a my bladzi jak ściana, bo nikt się tego po prostu nie spodziewał. Dali nam 100 durnych pytań, gdzie średnio do połowy mieliśmy jakieś ale... a to niedokładnie opisane, a to podane przestarzałe formy ratowania ludzkiego życia (tak tak... człowiek na rozharataną tętnicę, a ja będę mu zakładać opaskę uciskową.... ), albo pytania z cyklu...
co jest najważniejsze w masażu dziecka:
(nie pamiętam kolejności odpowiedzi, ale autentycznie były takie jak są poniżej)
a. drewniane buty
b. czepek na włosy
c. dużo świecącej biżuterii
d. krótko obcięte paznokcie.
Ten egzamin z przedsiębiorczości też był śmieszny, bo był skonstruowany jak dla pracowników ZUSu, żadnej różnorodności w pytaniach.
Najgorsze jest to, że tak naprawdę nie dostaliśmy wyników i nawet nie możemy sami siebie sprawdzić na ile potrafimy rozwiązywać nielogiczne i nieintuicyjne zadania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12