Wysłany: 2012-05-14, 20:10 Testowanie oliwek do masażu
Testuj z serwisem e-Masaz.pl i firmą Ziaja oliwki do masażu.
Konkurs zakończony 17.06.2012! Poniżej lista zwycięzców.
Serwis e-Masaz.pl oraz firma Ziaja zapraszają do bezpłatnego testowania oliwek do masażu.
Dla osób, które zgłoszą chęć przetestowania wylosujemy 30 bezpłatnych zestawów oliwek. Każde nadesłane zgłoszenie musi posiadać imię, nazwisko oraz pełny adres do wysyłki. Po otrzymaniu przesyłki oraz przetestowaniu oliwek warunkiem będzie przesłanie do nas krótkiej elektronicznej ankiety z spostrzeżeniami na temat produktu. Zgłoszenia wysyłamy na adres e-mail: konkurs@e-masaz.pl
1. Organizatorami I fundatorami nagród jest firma Ziaja Ltd.
2. Nagrody zostaną przesłane na adres zwycięzcy, na koszt Organizatora.
3. Organizatorzy dopuszczają możliwość publikacji danych (Imię, Nazwisko) zwycięzcy na łamach swoich serwisów internetowych.
4. Członkowie I organizatorzy nie mogą brać udziału w konkursie.
5. Biorąc udział w konkursie zgadzasz się na otrzymywanie informacji reklamowych o polecanych produktach, ekskluzywnych promocjach oraz wydarzeniach z nimi związanych.
Dodatkowe informacje o konkursie można uzyskać pisząc na adres:
konkurs@e-masaz.pl
No ok a powiedzcie mi jaki Tytuł meila trzeba podać, bo zawsze mam z tym problem;-)
Trochę dziwne bo patrząc ile osób wypowiada się na forum to nagród powinno zostać:P a jak przychodzi dzień konkursu tego jest multum, tak na marginesie ( jestem zły nigdy nie wygrałem nic :/ )
No ok a powiedzcie mi jaki Tytuł meila trzeba podać, bo zawsze mam z tym problem;-)
Trochę dziwne bo patrząc ile osób wypowiada się na forum to nagród powinno zostać:P a jak przychodzi dzień konkursu tego jest multum, tak na marginesie ( jestem zły nigdy nie wygrałem nic :/ )
jaki chcesz tytuł i tak będzie w bazie.
Info o zgłoszeniu jest nie tylko tutaj ale nawet w samym fan page ziaja na fb
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12