Wysłany: 2018-02-22, 01:53 Smartwatch czy zwykły zegarek?
Hej! Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć odpowiedni dla siebie zegarek i non stop mam dylemat. Zadam pytanie - co sądzicie o Smartwatchach? Znalazłam sporo ciekawych i tanich na stronie internetowej otozegarki.pl/smartwatche i osobiście uważam, że są one o wiele ciekawsze od zwykłych zegarków. Fascynuje mnie możliwość prowadzenia przez nie rozmowy, wbudowane GPS-y, a także połączenie z Androidem. Co o nich myślicie? Warto sprawdzić?
Linki sponsorowane
TicTac Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Wrz 2016 Posty: 63
Wysłany: 2018-02-24, 23:42
Ja sobie kupiłem taką opaskę na rękę, podaje godzinę, mierzy tętno, kroki, ilość spalonych kalorii, dystans i coś tam jeszcze. Fajny gadget kosztował mnie 90 zł na allegro
Też się zastanawiam nad takim zakupem, ale nie wiem czy jest on miarodajny. Mam też na oku taki pas zakładany na siebie i do tego jakieś "wskaźnik" na rękę. Tylko nie wiem czy tym razem to nie będzie zbyt drogi wydatek.
Nie chcę mieć zbyt dużo dodatkowych funkcji, ale żeby pokazywał prawdziwe, albo chociaż zbliżone do prawdziwych wyniki.
A jeśli chodzi o zegarki, to dla mnie zdecydowanie klasyk! Nic nie zastąpi zwykłego, tradycyjnego zegarka
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13