Wysłany: 2009-04-27, 20:36 Przygotowanie do egzaminu
Mam 5 cz. Adama Zborowskiego z masażem, Anatomia - Sylwanowicza. Czy te książki wystarczą do zdania egzaminu ? Dodam, że z Zagadnień Klinicznych mam tylko zeszyt z notatkami. Czy czegoś mi brakuje ? Jeżeli tak napiszcie z czego powinienem się jeszcze uczyć.
Dzięki za odpowiedzi
Linki sponsorowane
magsmol
Wysłany: 2009-04-28, 22:05
Jeśli zdajesz w tym roku to chyba za późno żeby się uczyć, nauczyciele powinni Wam powiedzieć na jakich podręcznikach bazować, ja bym dodała do tego Prochowicza, Magierę "Masaż segmentarny", i coś z fizjoterapii.
O właśnie, Prochowicza też mam, ale z Fizjoterapii to jaka może być książka. Nauczycielka ( właśnie z Fizjoterapii ) podawała nam tematy do zaliczenia a ja się uczyłem z wikipedii. Jakoś mi się udawało zaliczać te wszystkie sprawdziany - na 2, 3. ;p
rahim [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-03, 14:18
a może ktoś posiada egzaminy z sesji zimowej styczeń 2009? i projekt i teoretyczny?
siemka wszystkim mam pytanie jak Wam poszedl egzamin probny ??? u mnie w klasie projekt wypadl tak sobie na 15 osob nie zdalo <niemieli tych 75punktow>6osob ale niektorym malo co brakowalo,test tez nie lepiej poszedl wiemy ze duzo nam brakuje ale w miesiac zbytnio strat nie nadrobimy pozdrawiam
magsmol
Wysłany: 2009-05-15, 09:58
Poproście nauczycieli którzy sprawdzali te projekty o podanie tego czego wam brakowało, a później napiszcie wspólnie projekt według klucza. w ten sposób każdy uzupełni te treści których zabrakło do zaliczenia projektu.
Nice
Wysłany: 2009-05-24, 20:17
Wszystko zalezy od indywidualnego podejscia. Ja np nie polecam ksiazek Pana Zborowskiego poniewaz zawieraja duzo bledow ;/ ktore nie kazdy zauwaza a pozniej moze sie zdziwic jak wynik egaminu bedzie negatywny - czego niekomu nie zycze
Jesli na zaliczenia Kucza uczylas sie z wikipedii to gratuluje ;/ Jest sporo ksiazek, z ktorych dowiesz sie na pewno wiecej.
madek
Wysłany: 2009-06-13, 21:35
no u mnie w szkole tylko na zborowskim ucza jesli chodzi o projekt:/ zobaczymy jak to bedzie a moze wiecie co może być na egzaminie w projekcie? może jakieś przedramie czy co:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12